«Αποχαιρετά τη Σπέτσια ο Βέρντε, έτοιμος για επιστροφή στην ΑΕΚ» - Διαψεύδει η ΑΕΚ

«Αποχαιρετά τη Σπέτσια ο Βέρντε, έτοιμος για επιστροφή στην ΑΕΚ» - Διαψεύδει η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Ντανιέλε Βέρντε αποχωρεί από τη Σπέτσια και είναι κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ στέλνουν τον Ντανιέλε Βέρντε οι Ιταλοί αναφέροντας ότι «αποχωρεί από τη Σπέτσια και φέρεται να είναι κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ».

«Πλησιάζει ο αποχαιρετισμός του Βέρντε στη Σπέτσια: Ο εξτρέμ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ΑΕΚ», είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ του tuttomercatoweb.

«Θέμα ωρών είναι ο Ντανιέλε Βέρντε να αποχαιρετήσει τη Σπέτσια και ξανά το ιταλικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, σύμφωνα με το TuttoMercatoWeb.com , ο Ναπολιτάνος ​​μπακ φέρεται να είναι κοντά στη μεταγραφή στην ΑΕΚ , τον σύλλογο στον οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν 2019/2020 με 38 συμμετοχές, 6 γκολ και 6 ασίστ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

«Η περιπέτεια του Ναπολιτάνου ποδοσφαιριστή με τους Aquilotti θα πρέπει λοιπόν να τελειώσει με 88 συμμετοχές στο σκορ, 22 γκολ και 9 ασίστ σε τρεις σεζόν. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Βέρντε φόρεσε επίσης τις φανέλες των Ελλάς Βερόνα , Αβελίνο , Βαγιαδολίδ , Ρόμα , Πεσκάρα και Φροζινόνε», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ.

Βέβαια, η ΑΕΚ έχει ρίξει το βάρος στην υπόθεση του στόπερ, όπου θέλει να κλείσει την υπόθεση μέχρι τη Δευτέρα (11/9), ενώ το καλοκαίρι όταν είχε γραφτεί ξανά από τους Ιταλούς το όνομα του Βέρντε, από την Ένωση υποστήριζαν πως δεν υπάρχει θέμα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X