Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ: Η ξεχωριστή επίσκεψη στον ιστορικό σύλλογο Ταταούλων στην Κωνσταντινούπολη!

Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ: Η ξεχωριστή επίσκεψη στον ιστορικό σύλλογο Ταταούλων στην Κωνσταντινούπολη!
Photo Credits: INTIME

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού της στην Κωνσταντινούπολη η Λέσχη Ιστορίας επισκέφτηκε και τον ιστορικό σύλλογο Ταταούλων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ κατά την διάρκεια του ταξιδιού της στην Κωνσταντινούπολη για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για τα 100 χρόνια του συλλόγου επισκέφτηκε και τον ιστορικό σύλλογο Ταταούλων.

Η ανακοίνωση της Λέσχης αναφέρει χαρακτηριστικά:

Κατά το ταξίδι μας στην Κωνσταντινούπολη, επισκεφθήκαμε τον ιστορικό σύλλογο Ταταούλων. Εγκάρδια μας υποδέχθηκε ο πρόεδρος Ντίνος Μπελαλίδης, ο οποίος μας ξενάγησε στα γραφεία και τις αθλητικές εγκαταστάσεις, που χρονολογούνται από το 1896.
Πολλοί αθλητές αλλά και παράγοντες του σωματείου ήρθαν στην Ελλάδα μετά την Μικρασιατική Καταστροφή αλλά και μεταπολεμικά και συνέδεσαν το όνομά τους με την ΑΕΚ. Σημαντικότερη μορφή ο Μενέλαος Καροτσιέρης, αθλητής της πάλης και της άρσης βαρών και ιδρυτής του «Ηρακλή Ταταούλων», ο οποίος αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος της ΑΕΚ και σύμβουλο στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας».

Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ: Η ξεχωριστή επίσκεψη στον ιστορικό σύλλογο Ταταούλων στην Κωνσταντινούπολη!Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ: Η ξεχωριστή επίσκεψη στον ιστορικό σύλλογο Ταταούλων στην Κωνσταντινούπολη!

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X