Αναχώρησε για Ολλανδία η Εθνική Ελλάδος (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Αναχώρησε για Ολλανδία η Εθνική Ελλάδος (ΦΩΤΟ - VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα βάλει την Ελλάδα σε τροχιά πρόκρισης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική ομάδα «πέταξε» για την Ολλανδία, για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι των προκριματικών του Euro 2024.

Με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα βάλει την Ελλάδα σε τροχιά πρόκρισης, η Εθνική ομάδα αναχώρησε το πρωί για την Ολλανδία.

Την Πέμπτη (21:45) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τους «οράνιε» στο Philips Stadium, με τον Γκουστάβο Πογέτ να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

Μοναδική απουσία για την Εθνική είναι αυτή του Μαυροπάνου, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Οι διεθνείς θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση το μεσημέρι στην Ολλανδία.


Δείτε εικόνες:

Αναχώρησε για Ολλανδία η Εθνική Ελλάδος (ΦΩΤΟ - VIDEO) Αναχώρησε για Ολλανδία η Εθνική Ελλάδος (ΦΩΤΟ - VIDEO) Αναχώρησε για Ολλανδία η Εθνική Ελλάδος (ΦΩΤΟ - VIDEO) Αναχώρησε για Ολλανδία η Εθνική Ελλάδος (ΦΩΤΟ - VIDEO) Αναχώρησε για Ολλανδία η Εθνική Ελλάδος (ΦΩΤΟ - VIDEO) Αναχώρησε για Ολλανδία η Εθνική Ελλάδος (ΦΩΤΟ - VIDEO) Αναχώρησε για Ολλανδία η Εθνική Ελλάδος (ΦΩΤΟ - VIDEO) Αναχώρησε για Ολλανδία η Εθνική Ελλάδος (ΦΩΤΟ - VIDEO) Αναχώρησε για Ολλανδία η Εθνική Ελλάδος (ΦΩΤΟ - VIDEO) Αναχώρησε για Ολλανδία η Εθνική Ελλάδος (ΦΩΤΟ - VIDEO) Αναχώρησε για Ολλανδία η Εθνική Ελλάδος (ΦΩΤΟ - VIDEO) Αναχώρησε για Ολλανδία η Εθνική Ελλάδος (ΦΩΤΟ - VIDEO) Αναχώρησε για Ολλανδία η Εθνική Ελλάδος (ΦΩΤΟ - VIDEO) Αναχώρησε για Ολλανδία η Εθνική Ελλάδος (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X