Νέα Φιλαδέλφεια: Το μήνυμα της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ για τον Μιχάλη και τη βία στα γήπεδα (ΦΩΤΟ)

Νέα Φιλαδέλφεια: Το μήνυμα της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ για τον Μιχάλη και τη βία στα γήπεδα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το δικό της μήνυμα για τη βία στα γήπεδα, αλλά και για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια έστειλε μέσω social media η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δικό της μήνυμα για τη βία στα γήπεδα, αλλά και για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια έστειλε μέσω social media η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ.

Συγκεκριμένα, η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ ανήρτησε τη φωτογραφία από την εξέδρα των οπαδών της που το περασμένο Σαββατοκύριακο σήκωσαν πανό για τον Μιχάλη. Και στη λεζάντα έγραψε: «Όλοι μαζί κατά της βίας στα γήπεδα».

«Στην Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ είμαστε ενωμένοι ενάντια σε κάθε μορφής βίας. Ως σύλλογος, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη, ενός φίλου της ΑΕΚ που δέχτηκε επίθεση και δολοφονήθηκε από Κροάτες χούλιγκαν.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας, που ονομάζονται Ουνιόν αντιφασίστες και οι οποίοι εκφράστηκαν με αυτό το πανό την περασμένη Κυριακή», ήταν το μήνυμα της ομάδας.

Δείτε την ανάρτηση:

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X