Η ΑΕΚ προχωρά για την απόκτηση στόπερ

Η ΑΕΚ προχωρά για την απόκτηση στόπερ
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ κινούνται δυναμικά για να «κλείσουν» την υπόθεση στόπερ μέχρι τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου για την Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού με τους «κιτρινόμαυρους» να επιδιώκουν, να θέλουν αν προτιμάτε, να «κλείσουν» την υπόθεση μέχρι την προσεχή Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου. Ημέρα που τελειώνουν και οι μεταγραφές για την Ελλάδα με αγορά παικτών, ενώ μέχρι τέλος του μήνα μπορεί να αποκτηθεί ελεύθερος στόπερ.

Στο εσωτερικό της ΑΕΚ αποτελεί κοινή πεποίθηση πως πρέπει και αριθμητικά να προστεθεί στο ρόστερ της νταμπλούχου ποδοσφαιριστής για το κέντρο άμυνας. Υπάρχει, όμως, ένα «ωστόσο». Ποιο είναι αυτό; Ότι στην ΑΕΚ δεν θέλουν παίκτη ως συμπληρωματική λύση. Θέλουν μία καλή επιλογή ενός ποδοσφαιριστή που στο άμεσο μέλλον θα διεκδικεί το χρίσμα στην ενδεκάδα από τους Μουκουντί, Βίντα και Μήτογλου, ενώ υπάρχουν για την θέση και οι νεαροί Χρυσόπουλος-Ρόκσον. Άλλωστε, ο Ματίας Αλμέιδα έχει πει ουκ ολίγες φορές πως «δεν παίρνουμε παίκτες για να πάρουμε…».

Δεν θέλει δηλαδή παίκτη τύπου Φράνσον στο ρόστερ της ΑΕΚ. Θέλει πολύ καλό παίκτη και αυτό περιμένει από το τμήμα scouting της ομάδας, για αυτό άλλωστε μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο ίδιος… έκοψε παίκτες.

Έτσι η ΑΕΚ κοιτάζει καλές επιλογές, «ψαγμένες» από το καλοκαίρι επιλογές που για διάφορους λόγους δεν προχώρησαν. Έτσι δεδομένα επιβεβαιώνεται ότι η ΑΕΚ κοίταξε εκ νέου την περίπτωση Σάντσεθ από τη Βαγιαδολίδ. Ο παίκτης, ωστόσο, δήλωσε πρόσφατα πως θέλει να μείνει στην Ισπανία, ενώ είναι και τραυματίας με συνέπεια κανείς να μην γνωρίζει πότε θα είναι στα… όπλα, πότε θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Ωστόσο, στην ΑΕΚ έχουν και άλλες επιλογές τύπου Βέστεργκααρντ. «Ψαγμένες», δηλαδή, επιλογές. Έτσι και στο εσωτερικό υπάρχει η εκτίμηση πως μέχρι τη Δευτέρα μπορεί να κλείσει το θέμα. Αλλά δεν αποκλείεται να πάει και πιο πέρα με κάποιον ελεύθερο.

Μένει να φανεί στο τέλος (11 Σεπτεμβρίου ή και τέλος του μήνα) τι θα γίνει και τι θα αποφασίσει ο Ματίας Αλμέιδα για την μεταγραφή στόπερ, σύμφωνα με όσα θα έχει στα χέρια του από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X