Η Γκενκ θέλει το κύπελλο

Η Γκενκ θέλει το κύπελλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

KumordzicelebrateΠαρά τις απουσίες που έχει, η Γκενκ είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Βελγίου. Λίγα γκολ βλέπουμε στο Ναντ – Νις, ενώ στην Χιλή, η Κόλο Κόλο έχει τον πρώτο λόγο για να πετύχει το τρία στα τρία.

136. Οστάνδη – Γκενκ

Πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, οι δύο ομάδες δεν βρίσκονταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ωστόσο έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε και σήμερα ρίχνονται στην μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου Βελγίου.

Η Γκενκ είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα από την αντίπαλο της, έχει καλύτερο ρόστερ και μέσα στους φετινούς της στόχους είναι η κατάκτηση του θεσμού. Ωστόσο για τους φιλοξενούμενους υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Ο πρώτος σκόρερ και βασικός επιθετικός της, Βόσεν δεν είναι διαθέσιμος, όπως και έμπειρος εξτρέμ Μπούφελ.

Η Οστάνδη από την πλευρά της θέλει να ολοκληρώσει την έκπληξη, μετά το 0-0 που πήρε στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας.  Συνολικά στην έδρα της έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες με τέρματα 14-17. Η Γκενκ σκοράρει με ευκολία και θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση, για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 2.05)

127. Ναντ – Νις

Δύο φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες μέχρι σήμερα. Μια για το πρωτάθλημα, με την Ναντ να κερδίζει 2-0 και μια για το Κύπελλο, με την φιλοξενούμενη να παίρνει την πρόκριση με 0-2. Και στα δύο ματς προέκυψε under και δεν αποκλείεται να γίνει το τρία στα τρία. Οι γηπεδούχοι έχουν φέρει 15 under σε 23 παιχνίδια της φέτος. Ενώ μέσα στην έδρα τους έχουν 10 no goal σε 12 ματς. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με 4-2-3-1, έχοντας τον Τζόρτζεβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Η Νις  έμεινε στο 0-0 με την Ρεν, έχοντας χάσει και πέναλτι με τον Τσβίτανιτς.  Ήταν η πρώτη της ισοπαλία μετά από 17 ματς. Ενώ όπως και η Ναντ, έχει 19 no goal σε 24 φετινά παιχνίδια της.

Πρόταση: Under (www.stoiximain.gr 1.60)

144. Κόλο Κόλο  – Αντοφαγκάστα

Το δύο στα δύο έχει πετύχει μέχρι τώρα η Κόλο Κόλο η οποία έχει στόχο την κορυφή της βαθμολογίας. Μέχει σήμερα έχει σκοράρει τέσσερις φορές, έχοντας δεχτεί μόλις τέρμα. Προέρχονται από νίκη με 2-0 επί της Έβερτον Ντε Βίνα. Η Αντοφαγκάστα έφερε ισοπαλάι με την Ο’ Χίγκινς στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στην προιστορία οι φιλοξενούμενοι μετρούν μόλις μια νίκη και τέσσερις ήττες απέναντι στην Κόλο Κόλο.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.50)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X