Θέλει Σταφυλίδη η Μπράουνσβαϊγκ

Θέλει Σταφυλίδη η Μπράουνσβαϊγκ
Photo Credits: INTIME

Ρεπορτάζ στη Γερμανία αναφέρει ότι η Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ εξετάζει την περίπτωση του Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Μπόχουμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πιθανότητα να εντάξει στο ρόστερ της τον Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπόχουμ και συνεχίζει να μην έχει βρει ομάδα, φέρεται να εξετάζει η Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν σημερινά (05/09) γερμανικά δημοσιεύματα, καταγράφοντας παράλληλα τo γεγονός ότι ο 29χρονος άσος ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του ποδοσφαιριστή που ψάχνουν τα «λιοντάρια» για να καλύψουν το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας τους!

«Ο Σταφυλίδης έμεινε ελεύθερος μετά από δύο χρόνια στη Μπόχουμ, μετράει πάνω από 100 συμμετοχές σε επίπεδο Bundesliga και μπορεί να προσφέρει σε έναν πιο επιθετικό ρόλο, πέραν της άμυνας. Επιπλέον, στα 29 του διαθέτει μεγάλη εμπειρία και αν πειστεί να μετακομίσει στην δεύτερη κατηγορία, η Μπράουνσβαϊγκ σίγουρα θα ενδιαφερθεί», αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ.

Πέραν της ομάδας από την κοιλάδα του Ρουρ, ο Σταφυλίδης έχει αγωνιστεί επίσης σε Μπάγερ Λεβερκούζεν, Χοφενχάιμ και Αουγκσμπουργκ.
Την ώρα που η Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ μετράει έως τώρα μια νίκη, άλλη μια ισοπαλία και τρεις ήττες, μετά από πέντε αγωνιστικές στην Zweiteliga.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X