Άνθρωποι της ΑΕΚ στην Αγγλία για το ματς με Μπράιτον και του Άγιαξ στην Αθήνα για το παιχνίδι στην «Αγία Σοφία - OPAP Arena»

Άνθρωποι της ΑΕΚ στην Αγγλία για το ματς με Μπράιτον και του Άγιαξ στην Αθήνα για το παιχνίδι στην «Αγία Σοφία - OPAP Arena»
Photo Credits: INTIME

Αντιπροσωπεία του Άγιαξ έρχεται αύριο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ η ΑΕΚ πάει στο Μπράιτον για να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες των μεταξύ τους αγώνων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες αρχίζουν τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων για το Europa League και ήδη η ΑΕΚ και οι αντίπαλοί της έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία.

Αύριο θα βρεθεί αντιπροσωπεία του Άγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια για να επισκεφτεί την «OPAP Arena», ενόψει του αγώνα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων.

Οι εκπρόσωποι των Ολλανδών θα ρυθμίσουν κάθε ζήτημα για την παρουσία της ομάδας στην Αθήνα, αλλά και των οπαδών τους στο γήπεδο.

Αντίστοιχα, αντιπροσωπεία της ΑΕΚ θα ταξιδέψει την Πέμπτη ή την Παρασκευή στο Μπράιτον, για να δρομολογηθούν τα θέματα αυτά.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X