Μακσβίτις: «Μας έλειψε η ενέργεια και η συγκέντρωση»

Μακσβίτις: «Μας έλειψε η ενέργεια και η συγκέντρωση»
Photo Credits: INTIME

Άδειος από συναισθήματα, ο Κάζις Μακσβίτις ήταν πραγματικά απογοητευμένος από την βαριά ήττα της Λιθουανίας από τη Σερβία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλήρως απογοητευμένος από την ήττα της Λιθουανίας ήταν ο Κάζις Μακσβίτις, που παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν είχε την ενέργεια και τη συγκέντρωση που έδειξε απέναντι στην Team USA. Ο προπονητής της Lietuva παραδέχθηκε την κυριαρχία της Σερβίας και γενικά δεν είχε πολλά να πει μετά από αυτή την εικόνα που έδειξε η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάζις Μακσβίτις:

«Το χειρότερο παιχνίδι μας. Δεν είχαμε πιθανότητες να ανακάμψουμε. Η πιο σκληρή ομάδα νίκησε. Μας έλειψαν η ενέργεια και η συγκέντρωση, τα συναισθήματα. Ξοδέψαμε πολλά από αυτά πριν από δύο ημέρες. Η Σερβία ήταν σήμερα πολύ καλύτερη από εμάς. Πριν από τον αγώνα ο στόχος ήταν η άμυνα. Έβαλαν τα τρίποντα, σκόραραν πολύ, η επίθεσή μας ήταν κακή. Οι Σέρβοι μας ώθησαν σε κακές καταστάσεις. Δεχθήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό.

Ήταν πολύ διαφορετικό ματς σε σχέση με εκείνο με τις ΗΠΑ. Μας έβαλαν 25 πόντους στην πρώτη περίοδο, όλους στη ρακέτα. Μεγάλος αριθμός. Κάναμε και πολλά λάθη, αυτό έδειξε ότι μας έλειψε η συγκέντρωση και η ενέργεια. Δεν είχαμε τον δυναμισμό. Τρεις φορές χάσαμε τη μπάλα και δεν μπορέσαμε να περάσουμε το κέντρο του γηπέδου. Η κακή μας επίθεση έκρινε τον αγώνα, έδωσε στη Σερβία την ευκαιρία να κερδίσει το ματς. Ήταν πιο φρέσκοι, τουλάχιστον αυτό είδα εγώ».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X