
Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League έλυσε τη συνεργασία με τον προπονητή της, Κίκε Σετιέν
Μία εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στους ομίλους του UEFA Europa League, η Βιγιαρεάλ, βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.
Το «κίτρινο υποβρύχιο» έλυσε τη συνεργασία του με τον Κίκε Σετιέν, μετά την κακή έναρξη στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπου μετρά τρεις ήττες και μόλις μία νίκη.
Συγκεκριμένα, την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε από τη Μπέτις μέσα στο «Μαδριγάλ» με 1-2, έπειτα πήρε το «διπλό» με 0-1 μέσα στη Μαγιόρκα και μετά ακολούθησαν δυο ήττες, μία από τη Μπαρτσελόνα με ανατροπή (3-4) και μία από την Κάντιθ (3-1).
Όλα αυτά τα αποτελέσματα οδήγησαν τη διοίκηση της Βιγιαρεάλ να λύσει τη συνεργασία της με τον Κίκε Σετιέν, ο οποίος επέστρεψε στους πάγκους το 2022 για να αναλάβει το «κίτρινο υποβρύχιο».
Τον ρόλο στην άκρη του πάγκου αναλαμβάνει μέχρι νεωτέρας ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Τένα.
ΑΕΚ Q&A LIVE με τον Βαγγέλη Αρναούτογλου (VIDEO)𝗖𝗢𝗠𝗨𝗡𝗜𝗖𝗔𝗗𝗢 𝗢𝗙𝗜𝗖𝗜𝗔𝗟: Quique Setién
El entrenador cántabro deja de pertenecer al Villarreal CF pic.twitter.com/7LK4HiAJWi
— Villarreal CF (@VillarrealCF) September 5, 2023
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Καμαρά: «Είχα πολύ καλή πρόταση από την ΑΕΚ, είχα πει στον Αλμέιδα έρχομαι – Θα ήταν δύσκολο όμως να μείνω στην Αθήνα!»
- Σωτηρακόπουλος για Μπενίτεθ: «Λάτρης της τακτικής, πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο» (VIDEO)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Σοβαρή υποψηφιότητα του Ηλία Κυριακίδη για τον ΟΦΗ
- Όταν η αξία είναι δεδομένη, στο κίνητρο είναι όλα τα λεφτά



Σκωτσέζικα Μέσα: «Ο Πάλμα επιστρέφει στην Σέλτικ, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για εκείνον!»

O Ντέιβιντ Ντουκόβνι ντύθηκε γαμπρός για δεύτερη φορά

Συνεχίζει στον ΟΦΗ ο Λαμπρόπουλος

Αρτέτα: «Ο Πάρτεϊ είναι σημαντικός για την ομάδα»

Ο γιος του Σωτήρη Κωνσταντινίδη, Αστέρης, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Super League!