Ποτσέκο: «Είναι ένα νέο κεφάλαιο και ανυπομονούμε να το γράψουμε»

Ποτσέκο: «Είναι ένα νέο κεφάλαιο και ανυπομονούμε να το γράψουμε»
Photo Credits: INTIME

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο τοποθετήθηκε για τον προημιτελικό της Ιταλίας απέναντι στις ΗΠΑ, τονίζοντας πως οι παίκτες του θα κάνουν το καλύτερο δυνατό στο παιχνίδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Μας αξίζει αυτό το παιχνίδι. Τα παιδιά αξίζουν να βρίσκονται εδώ γιατί από την πρώτη μέρα ιδρώνουν για να είναι εδώ. Δεν έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας, αλλά με τις ΗΠΑ είναι πάντα έτσι» είπε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας και πρόσθεσε:

«Θα εκμεταλλευτούμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά μας, που είναι η ικανότητα να πηγαίνουμε εντός και εκτός γηπέδου ως οικογένεια, να βοηθάμε ο ένας τον άλλον όπως κάναμε μέχρι τώρα και η μπασκετική ευφυΐα των παικτών μας. Γνωρίζοντας ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό μέχρι τώρα ερχόμενοι πρώτοι στη δεύτερη φάση.

«Είναι αδύνατο να κάνουμε συγκρίσεις με άλλα προηγούμενα παιχνίδια και με τις ΗΠΑ. Είναι ένα νέο κεφάλαιο και ανυπομονούμε να το γράψουμε» κατέληξε ο Ποτσέκο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X