Νικολαΐδης: «Καλύτερος για την ΑΕΚ στον Βόλο ήταν ο Μουκουντί - Ο Αλμέιδα ξέρει γιατί βάζει τον Πινέδα δεξί μπακ» (VIDEO)

Νικολαΐδης: «Καλύτερος για την ΑΕΚ στον Βόλο ήταν ο Μουκουντί - Ο Αλμέιδα ξέρει γιατί βάζει τον Πινέδα δεξί μπακ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ στο ματς με τον Βόλο (2-3) μίλησε στο Monday FC της NOVA ο Ντέμης Νικολαΐδης. Τι είπε για Μουκουντί, Αλμέιδα, Τσούμπερ και Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην εκπομπή του, στο «Monday FC» της NOVA, για την εμφάνιση της ΑΕΚ στον Βόλο (2-3), ανέφερε ότι ο Μουκουντί ίσως να ήταν ο καλύτερος παίκτης στο ματς εξηγώντας την τοποθέτησή του με αριθμούς, ενώ μίλησε και για τον Πινέδα, τον οποίο ο Αλμέιδα χρησιμοποιεί ως δεξί μπακ.

«Ο Μουκουντί μπορεί να είναι και ο καλύτερος του ματς. Το έβλεπα με φίλους το ματς και ξύπνησα το πρωί και είδα του αριθμούς του», είπε και πρόσθεσε: «Πάει καλά ο Βίντα, τον Μουκουντί, όμως, είναι σαν τον ξεχάσαμε μετά το λάθος του 8′. Σε όλο το ματς δεν έχει κάνει λάθος, κερδίζει όλες τις μονομαχίες, αλλά και το πέναλτι. Έχει ενέργειες 91% επιτυχημένες, στις μονομαχίες έχασε μία από τις 14, έκανε 12 κλεψίματα, πάσες 95%. Τα νούμερα ήταν εκπληκτικά. Δεν τον πήρε από κάτω μετά το λάθος».

«Ξεκίνησε το ματς με τα πράγματα να είναι ευνοϊκά για τον Βόλο. Σε καμία φάση του ματς δεν κατάλαβα ότι η ΑΕΚ παίζει με 10 παίκτες. Στο β’ το κατάλαβα κάποιες που υπήρχαν κάποια κενά κυρίως στα άκρα. Όπως έπαιζε η ΑΕΚ, όμως επαναλαμβάνω, δεν φάνηκε ότι έπαιζε με 10», επισήμανε.

«Η ΑΕΚ δικαιούται με την εικόνα του ματς, να πάρει το ματς. Το κύριο προσόν του Αλμέιδα είναι ότι έχει φτιάξει ένα γκρουπ που παλεύει τα ματς μέχρι το 90′.  Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη του Βόλου ακόμη και με 10 παίκτες. Ο Βόλος δεν έχει απειλήσει την ΑΕΚ», επισήμανε.

«Ο Βίντα επίσης ήταν καλός. Ο Τσούμπερ ήταν πολύ καλός και όχι μόνο λόγω του γκολ, είχε καλές ενέργειες και σωστές πάσες. Δούλεψε και ο Γαλανόπουλος, ήταν καλό δίδυμο με Γιόνσον», υπογράμμισε.

Όσο για τον Πινέδα, ο Ντέμης επισήμανε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Πινέδα δεξί μπακ, αλλά αυτός (σ.σ. Αλμέιδα) το καταλαβαίνει, κερδίζει τα ματς και αυτός ξέρει. Ο Αλμέιδα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, τους έχει τόσο καλά τους παίκτες. Δεν του βγαίνουν οι επιλογές αυτές από τύχη, είναι όλες επιλογές που έχει δουλέψει».

«Από την ΑΕΚ έλειπαν στον Βόλο οι γεμάτες εμπειρίες. Προερχόταν από ένα δύσκολο ματς στο Champions League. Ήταν κουρασμένη από όλες τις απόψεις. Επίσης να σημειώσω πως στην ΑΕΚ έχουμε έναν προπονητή με πολύ συναίσθημα, μιλάει με το συναίσθημα και το βλέπουμε και στην ομάδα».

Δείτε το βίντεο:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X