«Μπλόκο» σε εκατοντάδες εισιτήρια που πωλούνται στη μαύρη αγορά για το Ολλανδία - Ελλάδα!

«Μπλόκο» σε εκατοντάδες εισιτήρια που πωλούνται στη μαύρη αγορά για το Ολλανδία - Ελλάδα!
Photo Credits: INTIME

Στη μαύρη αγορά πωλούνται αρκετά εισιτήρια στην Ολλανδία για το ματς με την Εθνική Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ολλανδικές ποδοσφαιρικές Αρχές απέκλεισαν σήμερα (4/9) περίπου 500 εισιτήρια για τον αγώνα της Πέμπτης (7/9) μεταξύ Ολλανδίας και Ελλάδας  στο Αϊντχόφεν, για τα προκριματικά του Euro 2024, πιστεύοντας ότι είχαν αγοραστεί παράνομα από μη εξουσιοδοτημένες ιστοσελίδες.

«Εάν το εισιτήριό σας είναι στη λίστα, ΔΕΝ θα έχετε πρόσβαση στο γήπεδο», προειδοποίησε η ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (KNVB), δημοσιεύοντας τις αναφορές των σχετικών χώρων. Και «για οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις, συμβουλευτείτε τον οργανισμό από τον οποίο αγοράσατε το εισιτήριό σας», πρόσθεσε η KNVB.

Άλλα 200 εισιτήρια βρίσκονται επίσης υπό διερεύνηση, καθώς η ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να πατάξει την πώληση ανεπίσημων εισιτηρίων σε διάφορες ιστοσελίδες.

Η KNVB είπε επίσης ότι αναζητούσε εισιτήρια που δεν είχαν αγοραστεί στο επίσημο ταμείο της ή από εγκεκριμένους συνεργάτες:
«Διαφορετικά, κινδυνεύετε να πληρώσετε υπερβολικά ή να μην σας επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο», εξήγησε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X