Ο Κούμαν για το ματς με την Ελλάδα: «Όλοι γνωρίζουν τι διακυβεύεται σ' αυτό το παιχνίδι»

Ο Κούμαν για το ματς με την Ελλάδα: «Όλοι γνωρίζουν τι διακυβεύεται σ' αυτό το παιχνίδι»
Photo Credits: INTIME

Για το ματς της Ολλανδίας με την Ελλάδα στο «Philips stadion» μίλησε στους δημοσιογράφους ο τεχνικός των Ολλανδών, Ρόναλντ Κούμαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «οράνιε» έχουν ξεκινήσει με 3 βαθμούς μετά από τα δύο πρώτα τους ματς και ο Ρόναλντ Κούμαν θέλει να διορθώσει τα πράγματα.

«Φαίνεται ότι έχουμε κάτι να διορθώσουμε. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά σίγουρα και αποτελέσματα», είπε σήμερα (4/9) ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ολλανδίας, ξεκινώντας την προετοιμασία για τις συναντήσεις με Ελλάδα (7/9) στο Αϊντχόφεν  και Ιρλανδία (10/9) στο Δουβλίνο.

«Ευτυχώς, θα παίξουμε το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας την Πέμπτη. Όπως γνωρίζω αυτή την ομάδα, είναι παίκτες που κάνουν αυτοκριτική. Είμαι βέβαιος ότι όλοι γνωρίζουν τι διακυβεύεται».

Από τη μακρά λίστα με τους απόντες, ο Κούμαν λυπάται ιδιαίτερα που δεν είναι εκεί ο Μέμφις Ντεπάι. «Δυστυχώς, το έχουμε ήδη συνηθίσει. Είναι ο πρώτος σκόρερ της εθνικής. Σε καλή κατάσταση έχει σημαντικός για αυτήν την ομάδα».

Το ντεμπούτο τους στην επιλογή κάνουν οι Κουίλιντσι Χάρτμαν (Φέγενορντ), Ίαν Μάατσεν (Τσέλσι) και Μίκι φαν ντε Φεν (Τότεναμ). «Έχουν αναπτυχθεί τρομερά. Τώρα ήταν η ώρα να τους φέρω μέσα. Θα μπορούσαν να παίξουν ρόλο», πρόσθεσε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X