Ο αρχηγός είναι ξανά εδώ και «κτυπάει» πλέον στο φινάλε

Ο αρχηγός είναι ξανά εδώ και «κτυπάει» πλέον στο φινάλε
Photo Credits: INTIME

Είναι απίστευτο κι όμως ο Αραούχο ήδη σε τρία ματς έχει προλάβει να κάνει «κτυπήματα» στο τέλος των παιχνιδιών με δυο γκολ και ένα δοκάρι.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Σέρχιο Αραούχο το έκανε στο 92′ και έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης για την τεράστια πρόκριση. Με την Αντβέρπ το έκανε στο 90′ και άναψε ξανά την σπίθα της ελπίδας για ανατροπή. Και με τον Βόλο στο 89′, λίγο έλειψε να βάλει το νικητήριο γκολ, αλλά του το στέρησε το δοκάρι.

Είναι απίστευτο, όμως ήδη σε τρία ματς στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, ο αρχηγό της ΑΕΚ ήρθε από τον πάγκο και έκανε κτύπημα στο φινάλε. Δυο φορές βρήκε δίχτυα και μια φορά ήταν άτυχος και η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Όμως είναι εντυπωσιακό το γεγονός, πως ένας παίκτης που γύρισε σχεδόν έναν μήνα νωρίτερα απ’ ότι ήταν η αρχική πρόβλεψη μετά την επέμβαση στο γόνατο, μπορεί να βγάζει τέτοια ενέργεια. Και να κάνει τέτοια… κτυπήματα.

Μάλιστα ο Αραούχο εκτός από το γκολ που πέτυχε με τη Ντιναμό, ήταν και αυτός που κέρδισε το πέναλτι από την φάση του οποίο προήλθε το 2-2. Και αυτό που δείχνει ο αρχηγός της ΑΕΚ είναι πως όχι μόνο είναι αποτελεσματικός, καθώς μετρά ήδη δυο γκολ και έχει και ένα δοκάρι, αλλά αυτό το βρίσκει στο φινάλε των παιχνιδιών, όταν η ομάδα το έχει περισσότερη ανάγκη. Σε στιγμές μάλιστα, που η μπάλα καίει.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X