Ο Πογιέτ για την παραφιλολογία με Κωνσταντέλια: «Στον ΠΑΟΚ ξέρουν γιατί δεν τον κάλεσα - Είχα φανταστικό τηλεφώνημα με τον Φορτούνη» (VIDEO)

Ο Πογιέτ για την παραφιλολογία με Κωνσταντέλια: «Στον ΠΑΟΚ ξέρουν γιατί δεν τον κάλεσα - Είχα φανταστικό τηλεφώνημα με τον Φορτούνη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

«Φρένο» στην παραφιλολογία για τον αποκλεισμό Κωνσταντέλια από τις κλήσεις στην Εθνική έβαλε ο Γκουστάβο Πογιέτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογιέτ αναφέρθηκε στις κλήσεις και τους παίκτες που κάλεσε αλλά και σε αυτούς που δεν κάλεσε καθώς και στα παιχνίδια που ακολουθούν με Ολλανδία και Γιβραλτάρ βάζοντας φρένο στην παραφιλολογία για τη μη κλήση του Κωνσταντέλια.

Όταν ανακοινώθηκαν οι κλήσεις έχει ξεκινήσει συζήτηση για ποδοσφαιριστές που λείπουν και είχαν έναν καλό Αύγουστο.

“Πρώτα να πούμε σε όλους πόσο καλή επίδοση είχε αυτή η ομάδα. Πριν δύο μήνες παίξαμε εξαιρετικά κόντρα στην Ιρλανδία εντός έδρας, νικήσαμε. Πήγαμε στο Παρίσι όπου παίζαμε με δέκα παίκτες για περισσότερο από μισή ώρα

Μου φαίνεται αρκετά παράξενη αυτή η κατάσταση. Καθώς όλα ήταν τόσο θετικά και όλοι ψάχνουν τα αρνητικά. Έχω καλή σχέση με όλες τις ομάδες, είχα ένα φανταστικό τηλεφώνημα με τον Κώστα Φορτούνη. Μίλησα με τον ΠΑΟΚ και ξέρουν τους λόγους για τους οποίους δεν διάλεξα τον Κωνσταντέλια. Γιατί προσπαθούμε να βάλουμε εμπόδια στο δρόμο.

Δεν υπάρχουν προβλήματα, έχουμε τις προπονήσεις. Η Εθνική έχει μείνει εκτός μεγάλων διοργανώσεων για πολλά χρόνια. Μπορούμε να μιλήσουμε για τον Δουβίκα, τον Γούτα, τον Κολοβέτσιο που πάντα τον ήθελα. Μπορώ να σας πω και άλλα δέκα ονόματα. Η κατάσταση είναι καλή και δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για άλλα πράγματα”.

Υπάρχουν και πράγματα που πρέπει να είναι ιδιωτικά. Ελπίζω ο ΠΑΟΚ να είναι ικανοποιημένος για όσα άκουσε. Ελπίζω ο Φορτούνης να έχει μια εξαιρετική καριέρα”.

“Ο ΠΑΟΚ ξέρει. Μπορεί και να μην είναι ικανοποιημένη με την απάντηση μου. Δεν θα σας πω πως είναι κάποιος άλλος καλύτερος απ’ όσους φώναξα”.

“Ήθελα ο κόσμος να βρεθεί ξανά στο γήπεδο στο πλευρό της Εθνικής. Ήμασταν στην πρώτη θέση στο Nations League. Στο Euro ξεκινήσαμε εξαιρετικά”.

Είπατε πως κάποια πράγματα είναι ιδιωτικά, απλά μπορείτε να μας πείτε αν έχουν να κάνουν με ποδοσφαιρικούς λόγους;

“Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να τους βάλουμε όλους. Ξέρω τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε κόντρα στην Ολλανδία. Ελπίζουμε να συνεχίσει να παίζει και θα το δούμε τότε”.

Υπάρχει μπροστά μας το ματς με την Ολλανδία, είναι το πιο κομβικό:

“Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Παρότι δεν τελειώνει ο όμιλος θα είναι σημαντικό να φύγουμε αήττητοι από εκεί”.

Δείτε το βίντεο:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X