CEO Μπράιτον: «Αγωνιούμε για την πρεμιέρα με την ΑΕΚ - Πουλήσαμε 20.000 εισιτήρια πριν γίνει η κλήρωση»

CEO Μπράιτον: «Αγωνιούμε για την πρεμιέρα με την ΑΕΚ - Πουλήσαμε 20.000 εισιτήρια πριν γίνει η κλήρωση»
Photo Credits: INTIME

Στην Μπράιτον περιμένουν πως και πως την πρεμιέρα του Europa League με την ΑΕΚ έχοντας πουλήσει 20.000 εισιτήρια πριν καν γίνει η κλήρωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπάρμπερ μίλησε κατ’ αρχήν για τη διάθεση των εισιτηρίων από πλευράς Μπράιτον σε πακέτο και για τα τρία ματς δηλώνοντας: «Ελπίζω ότι το εντός έδρας πακέτο των τριών αγώνων για αυτούς τους αγώνες του Europa League να είναι εκπληκτικό μετά την κλήρωση. Πουλήσαμε 20.000 εισιτήρια πριν γίνει η κλήρωση και αυτό δείχνει την απίστευτη πίστη και τη δέσμευση των οπαδών, οι οποίοι αγόρασαν τυφλά παρόλο που δεν ήξεραν ποιος και πότε θα παίζαμε»

«Υπάρχει σίγουρα μια ευρύτερη συνειδητοποίηση της Μπράιτον και του τι έχουμε κάνει σε ευρωπαϊκό επίπεδο και επιδιώκουμε να οικοδομήσουμε το προφίλ του συλλόγου με όσους δεν είναι εξοικειωμένοι μαζί μας», ανέφερε ακόμη ο Μπάρμπερ για να σπεύσει στη συνέχεια να μιλήσει για τον όμιλο και την πρεμιέρα με την ΑΕΚ.

«Παίζουμε με ομάδες με σπουδαία ιστορία και επίπεδο στην Ευρώπη. Αγωνιούμε για την πρεμιέρα με την ΑΕΚ. Οι οπαδοί μας περιμένουν πως και πως όλα τα παιχνίδια», είπε και πρόσθεσε: «Εγώ προσωπικά ανυπομονώ για το ματς με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ λόγω Κρόιφ, αλλά όλα τα παιχνίδια θα είναι σπέσιαλ».

Όσο για τον στόχο της ομάδας στο γκρουπ, ο Μπάρμπερ επισήμανε: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στον όμιλο, να δείξουμε το επίπεδο του συλλόγου. Είναι η πρώτη μας φορά στη Ευρώπη και να διασκεδάσουν τα ματς οι παίκτες και οι οπαδοί».

Δείτε το βίντεο εδώ

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X