Σοκ στον Παναμά: Νεκρός σε πυροβολισμούς 26χρονος ποδοσφαιριστής

Σοκ στον Παναμά: Νεκρός σε πυροβολισμούς 26χρονος ποδοσφαιριστής
Photo Credits: INTIME

Ο Ερνάντες από τον Παναμά σκοτώθηκε από πυροβολισμό στην πόλη Κολόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αμυντικός Ζιλμπέρτο Ερνάντες από τον Παναμά σκοτώθηκε, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Παναμά (FEPAFUT), μετά από πυροβολισμό στην πόλη Κολόν την Κυριακή, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Ερνάντες, 26 ετών, έπαιξε για την Ατλέτικο Ιντεπεντιέντε ντε Λα Χορέρα στο πρωτάθλημα του Παναμά και είχε δύο διεθνείς εμφανίσεις.

«Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Παναμά λυπάται για το θλιβερό θάνατο του Ζιλμπέρτο Ερνάντες…», ανάρτησε η FEPAFUT στην πλατφόρμα X (πρώην twitter).

«Η FEPAFUT εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους αγαπημένους του, καθώς και σε ολόκληρη την CAI και την ποδοσφαιρική οικογένεια του Παναμά».

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Ερνάντεθ σκοτώθηκε σε πυροβολισμούς στο Μπάριο Νόρτε του Κολόν. Άλλα επτά άτομα τραυματίστηκαν.

Σε ανακοίνωσή της τη Δευτέρα, η αστυνομία επιβεβαίωσε τη «σύλληψη ενός πολίτη ύποπτου για τη δολοφονία ενός ποδοσφαιριστή, που σημειώθηκε την Κυριακή … στην επαρχία του Κολόν».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X