Λίνα Σακκά για Λύσσανδρο Γεωργαμλή: «Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να κάνει τη διαφορά στη Νέα Φιλαδέλφεια - Νοιάζεται για τη πόλη, είναι ενεργό κομμάτι της»

Λίνα Σακκά για Λύσσανδρο Γεωργαμλή: «Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να κάνει τη διαφορά στη Νέα Φιλαδέλφεια - Νοιάζεται για τη πόλη, είναι ενεργό κομμάτι της»
Photo Credits: INTIME

«Μέλι» στάζει για τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος και γνωστή ηθοποιός Λίνα Σακκά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής είναι υποψήφιος Δήμαρχος για τη Νέα Φιλαδέλφεια/Νέα Χαλκηδόνα και έχει σχηματοποιήσει ένα πολύ δυνατό και ενεργό ψηφοδέλτιο, το οποίο αποτελείται από ανθρώπους που ζουν και ενδιαφέρονται για την περιοχή τους.

Μία από αυτές τις παρουσίες και η ηθοποιός Λίνα Σακκά, η οποία στέκεται στο πλάι του Γεωργαμλή και είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του με την «Συνεργασία Δημοτών» στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Μάλιστα, με μήνυμα της στα social media η γνωστή ηθοποιός και Φιλαδελφιώτισσα αναφέρει ότι στηρίζει τον Γεωργαμλή και θεωρεί ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στην πόλη.

Αναλυτικά όσα έγραψε: «Σκέφτομαι ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να κάνει τη διαφορά!!Να νοιαστεί για την πολη μας, καθώς είναι κι αυτός ενεργό κομμάτι αυτης!! Να γίνει καλύτερη η διαβίωση των πολιτών!!Να μεριμνήσει για την ασφάλεια μας πρώτιστος, για την καθαριότητα ,για τον πολιτισμό μας!!Για τον αθλητισμό μικρών και μεγάλων!! Για την ασφαλεια μας κατά τη διεξαγωγή αγώνων στο γήπεδο της ΑΕΚ!!! Εγω θα ειμαι μαζί του και θα τον υποστηρίζω μέχρι τελευταίας ρανίδος!! Ομως τον θέτω προ των ευθυνών του,αν όσα ονειρευόμαστε για την πολη μας δεν πραγματοποιηθούν τότε θα επαναπροσδιορισουμε τις σχέσεις μας!!».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X