Στίβεν Τσούμπερ: Έχει αναπτύξει ιδιαίτερη... σχέση με τον Βόλο και φαίνεται στους αριθμούς (VIDEO)

Στίβεν Τσούμπερ: Έχει αναπτύξει ιδιαίτερη... σχέση με τον Βόλο και φαίνεται στους αριθμούς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ιδιαίτερη σχέση του Στίβεν Τσούμπερ με τον Βόλο. Τα γκολ και οι ασίστ που έχει κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στίβεν Τσούμπερ έχει αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με τον Βόλο και αυτό δεν συνιστά προσωπική εκτίμηση, αλλά το δείχνουν οι αριθμοί.

Σ’ αυτή τη ζωή πολλές φορές ακούγεται η φράση πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ε, κάπως έτσι σκέφτηκαν το βράδυ της Κυριακής (3/9) αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ μόλις είδαν τον Στίβεν Τσούμπερ με φαουλάρα να σκοράρει κατά του Βόλου και να δίνει το προβάδισμα στην Ένωση με 2-1.

Ο Ελβετός άσος έχει αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με τον Βόλο από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη χώρα μας. Και εξηγούμαστε άμεσα με αριθμούς και ημερομηνίες για το τι ακριβώς εννοούμε.

Στην κακή σεζόν της ΑΕΚ, το 2021-22, ο Τσούμπερ είχε κάνει ματσάρα στο Πανθεσσαλικό. Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 της ομάδας του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ τότε. Ήταν ο παίκτης που σέρβιρε το 1-0 στο 42′ στον Ανσαριφάρντ, στο 45+3′ έκανε το 2-0 σε αντεπίθεση και στο 90+9′ είχε σερβίρει το 3-1 στον Εχσάν Χατζισαφί. Με απλά λόγια σε ένα ματς κατάφερε να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Τη σεζόν 2022-23 στα ματς της κανονικής διάρκειας δεν είχε κάποιο επίτευγμα, όμως τα κατάφερε στα play off και στο ματς της φιέστας, όπου η Ένωση επικράτησε με 4-0 όντας ο παίκτης που στο 16′ άνοιξε το σκορ για να δώσει την ασίστ στο 2-0 του Γκατσίνοβιτς στο 2-0.


Διαβάστε περισσότερα

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X