«Έδεσε» Ταπσομπά μέχρι το 2028 η Μπάγερ Λεβερκούζεν

«Έδεσε» Ταπσομπά μέχρι το 2028 η Μπάγερ Λεβερκούζεν
Photo Credits: INTIME

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Έντμοντ Ταπσομπά, η οποία ολοκληρωνόταν κανονικά το 2026, κατά δύο επιπλέον χρόνια ανακοίνωσε η Μπάγερ Λεβερκούζεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάτοικος Λεβερκούζεν θα παραμείνει από σήμερα (4/9) και για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Εντμοντ Ταπσομπά, καθώς η Μπάγερ ανακοίνωσε την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του.

Ο αμυντικός από την Μπουρκίνα Φάσο δεσμευόταν με σύμβαση με τη γερμανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2026, ενώ μετά την νέα θα αγωνίζεται στην «Μπάι Αρένα» έως και τον Ιούνιο του 2028.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ταπσομπά αποτελεί βασικό στέλεχος της Μπάγερ, από το καλοκαίρι του 2020 όταν και αποκτήθηκε από την Βιτόρια Γκιμαράες.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Γερμανία, δε, στη νέα συμφωνία των «ασπιρινών» με τον 24χρονο άσο έχει μπει και ρήτρα, διψήφιου αριθμού, για ενδεχόμενη αποχώρησή του σε αυτό το διάστημα.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X