Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τριγμοί στις σχέσεις Σάντσο-Τεν Χαγκ μετά την ήττα από την Άρσεναλ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τριγμοί στις σχέσεις Σάντσο-Τεν Χαγκ μετά την ήττα από την Άρσεναλ!
Photo Credits: INTIME

Υπαινιγμούς για τον Τζέιντον Σάντσο άφησε ο Έρικ Τεν Χαγκ, αμέσως μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Άρσεναλ. Σκληρή η απάντηση του Άγγλου εξτρεμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Σύννεφα» στις σχέσεις του Έρικ Τεν Χαγκ και του Τζέιντον Σάντσο, με αφορμή την απουσία του τελευταίου από το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ, για την τέταρτη αγωνιστική της Premier League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν με 3-1 στο Λονδίνο και ο Ολλανδός προπονητής στις δηλώσεις του, αμέσως μετά το παιχνίδι, άφησε αιχμές για τον 23χρονο επιθετικό. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «Δεν έπαιξε λόγω της απόδοσής του στην προπόνηση. Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να είσαι καθημερινά στο επιθυμητό επίπεδο».

Μέσω ανάρτησής του στα social media απάντησε ο Σάντσο, λέγοντας συγκεκριμένα ότι «Μην πιστεύετε όσα διαβάζετε. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να λέει πράγματα για εμένα, τα οποία είναι εντελώς αναληθή. Είχα καλή συμπεριφορά στην προπόνηση αυτή την εβδομάδα. Πιστεύω ότι υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση που δεν θα ήθελα να αναλύσω περαιτέρω. Δεν είναι δίκαιο το να είμαι ο αποδιοπομπαίος τράγος για τόσο πολύ καιρό.

Το μόνο που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο χαρούμενος και να συνεισφέρω στην ομάδα μου. Σέβομαι όλες τις αποφάσεις του προπονητικού τιμ, παίζω μαζί με φανταστικούς συμπαίκτες και είμαι ευγνώμων για αυτό, οπότε ξέρω ότι κάθε εβδομάδα υπάρχει μία νέα πρόκληση. Θα συνεχίσω να μάχομαι για αυτό το σήμα ότι και να γίνει».

Το ποστάρισμα του Σάντσο στο Twitter:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X