Ο Κλοπ ξεκαθάρισε ότι ο Σαλάχ δεν θα φύγει από την Λίβερπουλ

Ο Κλοπ ξεκαθάρισε ότι ο Σαλάχ δεν θα φύγει από την Λίβερπουλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θέλει να ακούει το ενδεχόμενο μετακίνησης του Μο Σαλάχ στην Αλ Ιτιχάντ, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Αιγύπτιος σταρ δεν θα αποχωρήσει από τους «Reds».

Μετά τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Άστον Βίλα με 3-0, ο Γερμανός ρωτήθηκε για την έντονη φημολογία που υπάρχει για το πρέσινγκ που ασκεί η Αλ Ιτιχάντ στον Σαλάχ.

Ο Κλοπ σε ερώτηση αν θα φύγει ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου στην Σαουδική Αραβία απάντησε κατηγορηματικά και μονολεκτικά: «Όχι!».

Η στάση του προπονητή της Λίβερπουλ είναι ξεκάθαρη, αφού έχει θέσει βέτο στην διοίκηση της Λίβερπουλ για τον Σαλάχ, καθώς δεν θέλει να αφήσει τον σταρ της ομάδας του να φύγει.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X