Χάος στην Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χάαγκ «ξεσπάθωσε» για Σάντσο - Έντονη αντίδραση από τον παίκτη (VIDEO)

Χάος στην Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χάαγκ «ξεσπάθωσε» για Σάντσο - Έντονη αντίδραση από τον παίκτη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ μετά το τέλος του αγώνα κλήθηκε να απαντήσει γιατί δεν χρησιμοποίησε τον Άγγλο εξτρέμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάκιστο είναι το κλίμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ήττα από την Άρσεναλ (3-1), με τον Τζέιντον Σάντσο να ανοίγει κόντρα με τον Έρικ Τεν Χάαγκ.

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ μετά το τέλος του αγώνα κλήθηκε να απαντήσει γιατί δεν χρησιμοποίησε τον Άγγλο εξτρέμ και «ξεσπάθωσε», τονίζοντας ότι ο Σάντσο δεν έχει την απαιτούμενη εικόνα στις προπονήσεις.

«Δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με την Άρσεναλ ο Τζέιντον λόγω της απόδοσής του στην προπόνηση. Θα πρέπει να πιάνεις ένα συγκεκριμένο επίπεδο κάθε ημέρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις επιλογές στην επίθεση, οπότε δεν επιλέχτηκε για αυτό το παιχνίδι», ανέφερε ο προπονητής της Γιουνάιτεντ.

Η δήλωση του Τεν Χάαγκ δεν ήχησε καλά στον Άγγλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος ξέσπασε με μήνυμά του στο Twitter, πετώντας τα βέλη του για τον Ολλανδό προπονητή των «Κόκκινων Διάβολων».

Σας παρακαλώ μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε! Δεν θα επιτρέψω σε ανθρώπους να λένε πράγματα που είναι εντελώς ψευδή. Πήγα πολύ καλά στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα.

Πιστεύω ότι υπάρχουν άλλοι λόγοι που δεν επιλέχτηκα, είμαι ο αποδιοπομπαίος τράγος εδώ και καιρό κάτι που δεν είναι δίκαιο! Το μόνο που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου και να συνεισφέρω στην ομάδα μου.

Σέβομαι όλες τις αποφάσεις που παίρνει το προπονητικό επιτελείο, παίζω μαζί με φανταστικούς παίκτες και είμαι ευγνώμων για αυτό και ξέρω πως κάθε εβδομάδα είναι πρόκληση.

Θα συνεχίσω να παλεύω για αυτό το σήμα ό,τι και αν γίνει», ανέφερε στην απάντησή του ο Τζέιντον Σάντσο που δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τον παραγκωνισμό του από τον Έρικ Τεν Χάαγκ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X