Μουντομπάσκετ: Σοκ στην Σερβία - Έχασε νεφρό από χτύπημα στον αγώνα ο Σίμανιτς! (VIDEO)

Μουντομπάσκετ: Σοκ στην Σερβία - Έχασε νεφρό από χτύπημα στον αγώνα ο Σίμανιτς! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο 25χρονος φόργουορντ αποχώρησε τραυματίας από το ματς της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκαριστική είδηση από την Σερβία, αφού δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Μπόρισα Σίμανιτς έχασε ένα νεφρό μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην αναμέτρηση των Σέρβων με το Νότιο Σουδάν!

Ο 25χρονος φόργουορντ αποχώρησε τραυματίας από το ματς της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της πρώτης φάσης του Mundobasket μετά από χτύπημα στα νεφρά που δέχθηκε από τον Νούνι Ομότ.

Ο Σίμανιτς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημα του τραυματισμού με τους γιατρούς να κρίνουν ότι πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Τα νέα που έρχονται από την Σερβία, ωστόσο δεν είναι καθόλου καλά, αφού όπως αναφέρει η «telegraf», ο Σίμανιτς έχασε το ένα νεφρό του μετά από επιπλοκές που υπήρξαν, προκαλώντας όπως είναι φυσικό σοκ στην αποστολή των Σέρβων.

Οι Σέρβοι αναφέρουν ότι ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πώς αυτό θα επηρεάσει την καριέρα ή την υγεία του Σίμανιτς, περιμένοντας ενημέρωση από την σερβική ομοσπονδία.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X