«Πόλεμος» στον Άγιαξ ανάμεσα σε προπονητή και αθλητικό διευθυντή για τις μεταγραφές!

«Πόλεμος» στον Άγιαξ ανάμεσα σε προπονητή και αθλητικό διευθυντή για τις μεταγραφές!
Photo Credits: INTIME

Περίεργο είναι το κλίμα στον Άγιαξ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέτριο είναι το ξεκίνημα του Άγιαξ στο ολλανδικό πρωτάθλημα και ήδη έχει ξεκινήσει η… γκρίνια.

Μάλιστα, μετά την ισοπαλία με τη Φορτούνα Σίταρντ, ο προπονητής του «Αίαντα» άφησε αιχμές σε δηλώσεις του για τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και τις μεταγραφές που έκανε.

Συγκεκριμένα, Στέιν ρωτήθηκε για τις μεταγραφές και απάντησε: «Ο Σβεν είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές. Αυτός έφερε τους παίκτες. Τόσο εγώ ως προπονητής όσο και το επιτελείο καταθέσαμε τις προτάσεις μας, αλλά έκανε διαφορετικές επιλογές.

«Είναι σαφές πως έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, είναι σαφές πως μας λείπει ο συντονισμός. Ο χρόνος θα δείξει αν κάναμε ποιοτικές μεταγραφές, πλην του Σουτάλο που έδειξε πως είναι παίκτης επιπέδου Άγιαξ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έτσι μετά απ’ αυτές σύσσωμος ο ολλανδικός Τύπος μιλά για «πόλεμο», για ρήξη ανάμεσα στον Μίσλινταντ και τον Στέιν με το κλίμα στον αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League, Άγιαξ να είναι πολύ βαρύ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X