Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ακόμα ψάχνεται ο Άγιαξ, γκέλα (0-0) με τη Φορτούνα Σιτάρντ

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ακόμα ψάχνεται ο Άγιαξ, γκέλα (0-0) με τη Φορτούνα Σιτάρντ
Photo Credits: INTIME

Ο αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, Άγιαξ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Φορτούνα Σιτάρντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο βαθμούς άφησε στο Σιτάρντ ο Άγιαξ, αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League,  μένοντας στην ισοπαλία χωρίς γκολ με την τοπική Φορτούνα που βάσει εικόνας άξιζε ακόμη και τη νίκη έχοντας χαμένο πέναλτι στο 10′ και αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Σιόβα που ήταν βασικός, μπήκαν χωρίς φόβο στο ματς και στο 8′ κέρδισε πέναλτι ο Νόσλιν από τον Ρενς, ανέλαβε την εκτέλεσή στέλνοντας την μπάλα όμως άουτ. Το 0-0 παρέμενε με τις δύο ομάδες να παίζουν με την μπάλα και να προσπαθούν να ελέγξουν τον ρυθμό και να χάνουν ευκαιρίες. Ο Άγιαξ απείλησε με τον Άβιλα για να απαντήσει η Φορτούνα με τον Νόσλιν.

Το ματς παρέμενε χωρίς σκορ, αλλά σαφέστατα αδικούσε την Φορτούνα που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Ήταν καλή αμυντικά και άκρως επικίνδυνη στο τρανζίσιον. Το 0-0 παρέμενε με τον Άγιαξ να δείχνει ανήμπορος να φθάσει με μεγάλες αξιώσεις στην αντίπαλη εστία παρά τις αλλαγές του προπονητή μεταξύ των οποίων και ο άσος του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του «Αίαντα».

Έτσι μετά την ισοπαλία (2-2) με την Εξέλσιορ, ο Αίαντας δεν κατάφερε σε 2ο σερί εκτός έδρας παιχνίδι να νικήσει και με 5 βαθμούς σε 3 ματς να είναι ήδη στο -4 από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν.

Η διάταξη του Άγιαξ

Με 4-2-3-1 παρατάχθηκε αρχικά στο ματς ο Άγιαξ με τον πρώην αμυντικό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Γιόσιπ Σούταλο που σκόραρε στο 2-2 με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, να είναι βασικός και αρχηγός. Κάτω από τα δοκάρια του «Αίαντα» ήταν ο Γκόρτερ. Τετράδα στην άμυνα οι Ρενς, Σούταλο, Χάτο και Άβιλα. Στα χαφ κινούνταν οι Φαν Ντεν Μπόμεν και Ταχίροβιτς, ενώ στην επίθεση οι Μικαουτάτζε, Χλίνσον και Φορμπς κινούνταν πίσω από τον Μπρόμπεϊ που ήταν στην κορυφή. Να σημειωθεί πως στο σημερινό ματς ο Άγιαξ στερήθηκε των υπηρεσιών του τραυματία πορτιέρε, Ρούλι, αλλά και του βασικού εξτρέμ, Μπεργκχάους ο οποίος εξέτισε την τελευταία αγωνιστική της ποινής του

Η ενδεκάδα του Άγιαξ: Γκόρτερ, Ρενς (62′ Γκάι), Σούταλο, Χάτο, Άβιλα, Φαν Ντεν Μπόμεν, Ταχίροβιτς (72′ Τέιλορ), Χλίνσον, Μικαουτάτζε, Φορμπς (72′ Γκοντς), Μπρόμπεϊ (62′ Άκπομ).

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X