Δύο οπαδοί της Νότιγχαμ συνελήφθησαν για ομοφοβικά συνθήματα στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Δύο οπαδοί της Νότιγχαμ συνελήφθησαν για ομοφοβικά συνθήματα στο «Στάμφορντ Μπριτζ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ συνελήφθησαν για φερόμενη ομοφοβική επίθεση στο Στάμφορντ Μπριτζ κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας τους εναντίον της Τσέλσι.

Το ομοφοβικό άσμα – το οποίο αναφέρεται στους παίκτες ή τους οπαδούς της Τσέλσι ως «ενοικιαζόμενα αγόρια» – προστέθηκε στη λίστα με τις παραβιάσεις των κανόνων της FA τον Ιανουάριο και το διοικητικό όργανο του αγγλικού ποδοσφαίρου μπορεί να ασκήσει δράση εναντίον συλλόγων των οποίων οι οπαδοί το χρησιμοποιούν σε αγώνες.

Πέρυσι, η Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος (CPS) επιβεβαίωσε ότι θεωρούσε τον όρο ομοφοβική προσβολή και ως εκ τούτου έγκλημα μίσους. Στη Γουλβς για παράδειγμα επιβλήθηκε πρόστιμο 100.000 λιρών τον Ιούλιο μετά από ομοφοβικές φωνές κατά τη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα της εναντίον της Τσέλσι τον Απρίλιο της περασμένης σεζόν.

Το Σάββατο (02/09) στο παιχνίδι της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Τσέλσι ακούστηκαν ομοφοβικές φράσεις που πιστεύεται ότι προερχόταν από μια πολύ μικρή μειοψηφία ατόμων στο τέρμα στο Stamford Bridge και δεν υιοθετήθηκε από την πλειοψηφία των υποστηρικτών.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X