Λεβαντόφσκι: «Οι διαιτητές σκοτώνουν τη La Liga»

Λεβαντόφσκι: «Οι διαιτητές σκοτώνουν τη La Liga»
Photo Credits: INTIME

Σκληρές δηλώσεις του Πολωνού επιθετικού της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για τη διαιτησία του ισπανικού πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευθεία επίθεση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην ομάδα διαιτησίας της La Liga σε δηλώσεις του στο «Eleven Sports». Ο πολύπειρος Πολωνός επιθετικός μίλησε λίγο πριν το παιχνιδι της Μπαρτσελόνα με την Οσασούνα, στο γήπεδο στο οποίο αποβλήθηκε την περασμένη σεζόν.

«Η Λίγκα δεν είναι αρκετά ελκυστική στο επιθετικό παιχνίδι. Οι διαιτητές σκοτώνουν τη Λίγκα. Σε ορισμένες περιπτώσεις σου επιτρέπουν πάρα πολλά πράγματα στην άμυνα. Αν κάνω φάουλ, ξαφνικά υπάρχει διαφορετική ερμηνεία, και κίτρινη κάρτα για να μην υπάρχουν προβλήματα. Δεν είναι φυσιολογικό. Η La liga δεν θέλει να προωθήσει το επιθετικό παιχνίδι», ανέφερε συγκεκριμένα.

«Η Λίγκα δεν είναι επιθετική ή ελκυστική εξαιτίας αυτού. Ισπανοί διαιτητές σκοτώνουν τη La Liga. Είναι περίεργο, γιατί οι διαιτητές φαίνεται να ξέρουν ότι υπάρχει μια ομάδα που δεν θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, μπαίνει μέσα, προσποιείται, προκαλεί και κάνει φάουλ», πρόσθεσε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X