Η οικογένεια Γκλέιζερ αποσύρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την αγορά

Η οικογένεια Γκλέιζερ αποσύρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την αγορά
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αποσυρθεί από την αγορά από την οικογένεια Γκλέιζερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Daily Mail», οι Γκλέιζερς πρόκειται να βγάλουν από την αγορά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού δεν βρέθηκε αγοραστής για την τιμή που ζητούσαν.

Δυσάρεστη εξέλιξη για την πλειοψηφία των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με την «Daily Mail», που επικαλείται πηγή από τον στενό κύκλο της οικογένειας Γκλέιζερ, η ομάδα θα βγει από την αγορά αφού οι νυν ιδιοκτήτες της δεν βρήκαν συμφέρουσα προσφορά για να προχωρήσουν στην πώληση του club.

«Οι Γκλέιζερς είναι χοντρόπετσοι και δεν θα επηρεαστούν από τυχόν αρνητικές αντιδράσεις των οπαδών», δήλωσε η πηγή, προσθέτοντας ότι το αρχικό σχέδιο της οικογένειας ήταν να προσελκύσει πολλούς σοβαρούς πλειοδότες, κάτι που δεν υλοποιήθηκε.

Η οικογένεια έκανε γνωστό τον περασμένο Νοέμβριο ότι ήταν ανοιχτή σε προσφορές είτε για το 100% του συλλόγου, είτε για μια μερική πώληση που θα τους άφηνε ένα σημαντικό μερίδιο. Εμφανίστηκαν μόνο δύο σοβαροί υποψήφιοι, ο Σεΐχης Τζασίμ του Κατάρ, ο οποίος θέλει ολόκληρο τον σύλλογο, και ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, η προσφορά του οποίου θα άφηνε στους Γκλέιζερς μειοψηφικό ποσοστό.

Πηγές που βρίσκονται κοντά στα μέρη αυτά έχουν απογοητευτεί για τη στάση των Γκλέιζερς, που έκαναν πολλαπλούς γύρους προσφορών και δεν τους δόθηκε καμία ένδειξη για το πού βρίσκονται τα πράγματα.

Κάποια στιγμή το στρατόπεδο του Σεΐχη Τζασίμ παρέκαμψε τους Αμερικανούς εμπορικούς τραπεζίτες Raine, οι οποίοι έχουν αναλάβει τη διαδικασία πώλησης, για να ασχοληθούν απευθείας με τους Γκλέιζερς. Και ακόμη και εν μέσω πρόσφατων φημών που έδειχναν ότι η προσφορά του Κατάρ επρόκειτο να γίνει αποδεκτή, η κατάσταση δεν έχει προχωρήσει.

Η λογική για την απομάκρυνση της Γιουνάιτεντ από την αγορά τώρα, είναι ότι η οικογένεια Γκλέιζερ θα προσπαθήσει να πουλήσει ξανά τον σύλλογο το 2025, όταν ελπίζουν ότι οικονομικοί και “περιβαλλοντικοί” παράγοντες να προσελκύσουν περισσότερους πλειοδότες.

Οι Γκλέιζερς ελπίζουν σε υψηλότερη τιμή χάρη στην αύξηση των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, την επέκταση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων της FIFA σε 32 ομάδες από το 2025, η οποία θα μπορούσε να είναι πολύ προσοδοφόρα, και το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026. Αυτή η διοργάνωση, που θα φιλοξενηθεί στις ΗΠΑ, θα αυξήσει το ενδιαφέρον των Αμερικανών δισεκατομμυριούχων για επενδύσεις στο ποδόσφαιρο.

Η οικογένεια πιστεύει ότι αυτό μπορεί να τους βοηθήσει να πουλήσουν τη Γιουνάιτεντ για 7 έως 10 δισεκατομμύρια λίρες.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X