Σάρλια: Σοκαριστικό μαρκάρισμα σε παίκτη της Ίστρα, τον σώριασε στο έδαφος με κλωτσιά στο πρόσωπο

Σάρλια: Σοκαριστικό μαρκάρισμα σε παίκτη της Ίστρα, τον σώριασε στο έδαφος με κλωτσιά στο πρόσωπο
Photo Credits: INTIME

Σοκαριστικό μαρκάρισμα από τον Σάρλια σε παίκτη της Ίστρα, τον σώριασε στο έδαφος με κλωτσιά στο πρόσωπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια βρήκε το πρόσωπο του αντιπάλου του αντί για την μπάλα και τον σώριασε άθελά του στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του, προκαλώντας την άμεση επέμβαση του ιατρικού τιμ της Ίστρα στο ματς με τη Χάιντουκ.

Η Χάιντουκ Σπλιτ είδε το νικηφόρο σερί της να σπάει εντός έδρας από την Ίστρα που δεν μετρούσε νίκη στις πρώτες έξι αγωνιστικές, με γκολ-«μαχαιριά» στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, βέβαια, η προσοχή όλων μετατοπίστηκε από το πολυπόθητο γκολ που έψαχναν και οι δύο ομάδες, στην κατάσταση της υγείας του φορ της Ίστρα, Άντε Έρτσεγκ. Κι αυτό διότι ο Κροάτης επιθετικός έπεσε στο έδαφος μετά από ένα σοκαριστικό μαρκάρισμα από τον Ζβόνιμιρ Σάρλια.

Ο Κροάτης πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού είχε το βλέμμα του στην πορεία της μπάλας και στην προσπάθειά του να απομακρύνει στη διεκδίκηση με τον Έρτσεγκ που είχε χάσει την ισορροπία του, κλώτσησε όπως-όπως με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πρόσωπο του αντιπάλου του αντί για την μπάλα.

Ο Έρτσεγκ σωριάστηκε στο χορτάρι και ο Σάρλια κάλεσε αμέσως το ιατρικό σταφ, με το κοινό να παρακολουθεί για μερικές στιγμές με κομμένη την ανάσα λόγω του σφοδρού της σύγκρουσης. Τελικά ο παίκτης των φιλοξενούμενων ανέκτησε γρήγορα τις αισθήσεις του και τελείωσε κανονικά μάλιστα το παιχνίδι, με τον Σάρλια να γλιτώνει για το ακούσιο πλην όμως «εγκληματικό» μαρκάρισμα με την κίτρινη κάρτα.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Brutal foul by Zvonimir Šarlija in the Croatian HNL at the match between HNK Hajduk and NK Istra
by u/bombeeq in soccer

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X