Αφροδίτη Λιάντου: Συγκινημένη μαμά η Εβελίνα Παπούλια – Είχε γιορτή η κόρη της και της ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο! (ΦΩΤΟ)

Αφροδίτη Λιάντου: Συγκινημένη μαμά η Εβελίνα Παπούλια – Είχε γιορτή η κόρη της και της ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο! (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία ξεχωριστή ανάρτηση έκανε η Εβελίνα Παπούλια για να ευχηθεί στην κόρη της.

Η Αφροδίτη Λιάντου έχει την ονομαστική της εορτή και η ηθοποιός θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια. Με μία κοινή τους φωτογραφία και ένα τρυφερό κείμενο, η Εβελίνα Παπούλια της εξέφρασε τα συναισθήματά της.

Στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός, οι δύο γυναίκες κοιτούν χαμογελαστές τον φακό και χαμογελούν, ενώ η ομοιότητά τους είναι ολοφάνερη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Εβελίνα Παπούλια έγραψε: «Χρόνια πολλά για την γιορτή σου ζωγραφιά μου !!! Παντοτινή μου αγάπη!!! Υπέροχο φωτεινό μου πλάσμα!!!Σε ευχαριστώ που έχεις κάνει την ζωή μου τόσο όμορφη… Σε λατρεύω!».

Διαβάστε περισσότερα

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X