Πώς επηρεάζει το Κόπα Άφρικα την ΑΕΚ - Ο κίνδυνος να χάσει Μουκουντί-Ζίνι για αρκετές ημέρες

Πώς επηρεάζει το Κόπα Άφρικα την ΑΕΚ - Ο κίνδυνος να χάσει Μουκουντί-Ζίνι για αρκετές ημέρες
Photo Credits: INTIME

Το Κόπα Άφρικα που διεξάγεται από τις 13 Γενάρη έως τις 11 Φεβρουαρίου του 2024, είναι πιθανό να επηρεάσει την ΑΕΚ με Μουκουντί και Ζίνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής που διεξάγεται από τις 13 Γενάρη έως τις 11 Φεβρουαρίου του 2024 στην Ακτή Ελεφαντοστού είναι πιθανό να επηρεάσει την ΑΕΚ.

Ο λόγος; Προφανής. Ο βασικός στόπερ της ΑΕΚ, Αρόλντ Μουκουντί είναι πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή του Καμερούν για τη διοργάνωση.

Ο Αρόλντ Μουκουντί κατάφερε μέσω της ΑΕΚ να επιστρέψει στις κλήσεις της εθνικής Καμερούν για τον αγώνα που θα δώσει με το Μπουρουντί για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα και τώρα είναι ξανά στις κλήσεις του Ριγκόμπερτ Σονγκ με τα «αδάμαστα λιοντάρια» να έχουν σοβαρές πιθανότητες να προκριθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης. Το Καμερούν έχει παίξει 3 ματς στον 3ο όμιλο και έχει 1-1-1 με 4 βαθμούς. Έτσι αν κερδίσει, προκρίνεται.

Έτσι σε ένα τέτοιο σενάριο είναι πολύ πιθανό ο Μουκουντί να είναι στις κλήσεις και στην τελική επιλογή του Σονγκ με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να χάνει τον βασικό της αμυντικό για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Επίσης, η ΑΕΚ δεν αποκλείεται ελέω Κυπέλλου Εθνών Αφρικής να χάσει και τον Ζίνι. Ο νεαρός επιθετικός παίζει κανονικά στην Εθνική ομάδα της Ανγκόλας μετρώντας 4 γκολ σε 11 ματς.

Η Ανγκόλα είναι στον 5ο όμιλο μαζί με Γκάνα και Κεντρική Αφρική και Μαδαγασκάρη. Έχει 8 βαθμούς μετά από 5 ματς με 2-2-1. Παίζει με τη Μαδαγασκάρη την τελευταία αγωνιστική, την ώρα που η Γκάνα υποδέχεται την Κεντρική Αφρική.

Έτσι είναι πολύ πιθανό να προκριθεί και αυτή, με αποτέλεσμα και ο Ζίνι να παίξει στο Κόπα Άφρικα, αφού όπως προαναφέραμε έχει ρόλο και είναι ενεργό μέλος της Εθνικής του ομάδας.

Ο Λιβάι Γκαρσία με τον Ζίνι στο Βόλος-ΑΕΚ

Από κει και πέρα, όσον αφορά τους Ρόκσον Γιεμπόα και Λαμαράνα, δεν έχουν κληθεί ποτέ στην Ανδρών των Γκάνα και Γκάμπια και μάλλον είναι δύσκολο να είναι στο τουρνουά. Ενώ ο Νορντίν Άμραμπατ απέχει εδώ και χρόνια από το Μαρόκο, δεν βρίσκεται στις κλήσεις των ομοσπονδιακών τεχνικών.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X