Premier League: Ισόπαλη με την Έβερτον (2-2) η Σέφιλντ - Βασικός ο Μπάλντοκ

Premier League: Ισόπαλη με την Έβερτον (2-2) η Σέφιλντ - Βασικός ο Μπάλντοκ
Photo Credits: INTIME

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς της Σέφιλντ με την Έβερτον, με τον Τζορτζ Μπάλντοκ να αγωνίζεται βασικός.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ματσάρα στην Αγγλία, με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ του Τζορτζ Μπάλντοκ να έρχεται ισόπαλη με σκορ 2-2 κόντρα στην Έβερτον, με τον διεθνή μπακ να αγωνίζεται σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αν και προηγήθηκε νωρίς, η Έβερτον χρειάστηκε μεγάλη δόση τύχης στο φινάλε για να πάρει έναν βαθμό κόντρα στους νεοφώτιστους. Η ομάδα του Σον Ντάιτς πέτυχε το πρώτο της γκολ σε 4 αγώνες και πήρε τον πρώτο της βαθμό.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14’ με τον Αμπντουλαγιέ Ντουκουρέ, για να σπάσει έτσι επιθετική ξηρασία 316 λεπτών στη φετινή Premier League. Το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το 32’ όταν ο Άρτσερ έπειτα από συνδυασμό με τον ΜακΜπέρνι πλάσαρε εκπληκτικά για το 1-1 και στο 45+3’ ο ίδιος παίκτης προσπάθησε να κάνει κάτι ανάλογο, όμως παρότι δεν το πέτυχε, είδε την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα, αφού πρώτα βρήκε στο δοκάρι και μετά στην πλάτη του Πίκφορντ. Το ημίχρονο έληξε με 2-1 υπέρ της Σέφιλντ.

Στην επανάληψη η Έβερτον ισοφάρισε στο 55’ με κοντινό πλασέ του Ντανζούμα και το 2-2 έμελλε να παραμείνει μέχρι το φινάλε, αφού στο 99’ η Σέφιλντ είχε διπλό δοκάρι με τον Πίκοφορντ να σώζει.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X