Λυσάνδρου: «Ενδιαφέρθηκαν και ελληνικές ομάδες για τον Μανδά, πιθανόν η μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του ΟΦΗ»

Λυσάνδρου: «Ενδιαφέρθηκαν και ελληνικές ομάδες για τον Μανδά, πιθανόν η μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του ΟΦΗ»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Μηνάς Λυσάνδρου για την πώληση του Μανδά από τον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστια μεταγραφή για τον Χρήστο Μανδά, με τη Λάτσιο να αποκτά τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Μετά τη συγκεκριμένα μεταγραφή, ο CEO του ΟΦΗ, Μηνάς Λυσάνδρου, βρέθηκε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και είχε συζήτηση με δημοσιογράφους, συζητώντας προφανώς και για τον 21χρονο τερματοφύλακα.

Ο Λυσάνδρου χαρακτήρισε την κίνηση μία από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του ΟΦΗ, ενώ τόνισε πως υπήρξε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, ακόμη και από την Ελλάδα.

Όσον αφορά στο ποσό της μεταγραφής δήλωσε πως είναι πάνω ένα εκατομμύριο ευρώ, με τους Κρητικούς να διατηρούν ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης. Παράλληλα, εξήγησε πόσο ευεργετικά λειτούργησε το φιλικό με τη Φιορεντίνα στην επίτευξη ενός τέτοιου deal.

Επιπλέον, μίλησε για τη θέληση των Κρητικών να διατηρήσουν τον Μανδά με τη μορφή δανεισμού και ανέφερε πως υπήρχε συμφωνία μεταξύ των διοικήσεων. Όμως κάθε διαπραγμάτευση για το συγκεκριμένο ζήτημα έληξε όταν ο Μαουρίτσιο Σάρι ζήτησε την παραμονή του τερματοφύλακα στη Ρώμη, προκειμένου να εγκλιματιστεί ταχύτερα.

Ο CEO της ΠΑΕ ΟΦΗ εξήγησε το σκεπτικό του συλλόγου γύρω από αυτή την πώληση, τα οικονομικά οφέλη, αλλά και το κέρδος των επαφών με ένα τέτοιο κλαμπ, όπως είναι Λάτσιο και εξέφρασε την περηφάνειά του για τέτοιες κινήσεις, όπως και για την εξέλιξη κάθε ποδοσφαιριστή.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X