Χωρίς Χουάνκαρ στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός

Χωρίς Χουάνκαρ στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Χωρίς Χουάνκαρ στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός με τον Ισπανό μπακ να ταλαιπωρείται από ίωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου (2/9) την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (3/9, 21:45), πολύ σημαντικού εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» για την 3η αγωνιστική της Super League, με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής τον Χουάνκαρ.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ έμεινε εκτός προπόνησης της αποστολής λόγω ίωσης και τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Από εκεί και πέρα, στην αποστολή επέστρεψαν οι Γιούρι Λοντίγκιν (ξεπέρασε την ίωση), Αλεξάντερ Γερεμέγεφ (αποθεραπεύτηκε μετά τον μυϊκό τραυματισμό του) και Ζέκα Ροντρίγκες.

Αντίθετα, εκτός έμειναν ξανά ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ ο οποίος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και ο Τιν Γεντβάι, ο οποίος έκανε θεραπεία μετά τη θλάση στο δικέφαλο που υπέστη στη ρεβάνς με την Μπράγκα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, προκειμένου να «φρεσκάρει» την ομάδα του, μετά την πολύ δύσκολη κι απαιτητική ρεβάνς με τους Πορτογάλους.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής της μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.

Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Βέρμπιτς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X