Μαρσέιγ: Πρόγραμμα-βουνό με 4 ντέρμπι πριν και μετά τα ματς με την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Μαρσέιγ: Πρόγραμμα-βουνό με 4 ντέρμπι πριν και μετά τα ματς με την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Πρόγραμμα-βουνό για τη Μαρσέιγ που δίνει 4 ντέρμπι πριν και μετά τα παιχνίδια του Europa League κόντρα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόγραμμα-βουνό έχει η Μαρσέιγ πριν και μετά τα ματς με την ΑΕΚ για τον όμιλο του Europa League και το γεγονός αυτό μπορεί να έχει θετική διάσταση για την Ένωση.

Και τι ακριβώς εννοούμε; Η απάντηση είναι απλή. Ανάμεσα στα ματς με την Ένωση, η Μαρσέιγ δίνει τέσσερα ντέρμπι για το γαλλικό πρωτάθλημα. Και πάμε να εξηγήσουμε τι ακριβώς εννοούμε.

Η Μαρσέιγ υποδέχεται στις 26 Οκτωβρίου την ΑΕΚ στο «Βελοντρόμ». Τέσσερις μέρες νωρίτερα, στις 22/10, παίζει το ντέρμπι με τη Νις εκτός. Ένα ματς με ιδιαιτερότητες. Για όσους δεν θυμούνται, πέρσι είχε διακοπεί για επίθεση στους παίκτες της Μαρσέιγ και μπουκάλι στον Παγιέ. Ενώ στις 29 Οκτωβρίου η ομάδα του Μαρθελίνο υποδέχεται στη Μασσαλία τη Λυών.

Ακολούθως στις 9 Νοεμβρίου η ΑΕΚ υποδέχεται τη Μαρσέιγ. Τι προηγείται και τι έπεται για την ομάδα της Μασσαλίας; Στις 5/11 υποδέχεται τη Λιλ και στις 12/11 παίζει μεγάλο ματς στο Λανς κόντρα στην τοπική ομάδα που φέτος συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Και το λέμε αυτό για να καταδείξουμε τίποτα δεν είναι χαμένο για την ΑΕΚ και μην ξεχνάμε πως η 3η θέση δίνει εισιτήριο στα προκριματικά των «16» του Conference League.

Δείτε το πρόγραμμα της Μαρσέιγ:

Μαρσέιγ: Πρόγραμμα-βουνό με 4 ντέρμπι πριν και μετά τα ματς με την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X