Στοίχημα: Δυνατά προγνωστικά χωρίς το μεγάλο ματς στην Premier League

Στοίχημα: Δυνατά προγνωστικά χωρίς το μεγάλο ματς στην Premier League

Χωρίς το μεγάλο παιχνίδι συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Premier League. Υπάρχουν πάντως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που μπαίνουν στα προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γουέστ Χαμ συνέχισε τις υποχρεώσεις της με μια ακόμη νίκη, στο παιχνίδι που άνοιξε την αγωνιστική στην Premier League. Επικράτησε 2-1 της νεοφώτιστης Λούτον εκτός έδρας και περιμένει να δει τα υπόλοιπα αποτελέσματα για να μάθει το πλασάρισμά της, πριν τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Έβερτον (14:30)

Η Σέφιλντ ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα, με δεδομένο πως οι εμφανίσεις της είναι καλές. Έχει τρεις ήττες στο πρωτάθλημα, όλες στο γκολ διαφορά, ενώ μεσοβδόμαδα παίζοντας με αλλαγές έμεινε εκτός Λιγκ Καπ χάνοντας στα πέναλτι από τη Λίνκολν. Χωρίς τον αμυντικό Λοβ και και τον μέσο Όσμπορν στο αποψινό ματς. Τρεις ήττες χωρίς, μάλιστα, να σκοράρει στο πρωτάθλημα η Έβερτον, που μέσα στην προκρίθηκε στο League Cup με ανατροπή επί της Ντονκάστερ (2-1). Εκτός ο Ιβόμπι, αλλά και ο φορ Μακ Νιλ.

Προγνωστικό στοιχήματος: Οριακό το ματς και για τις δύο ομάδες. Αμυντικά ευάλωτες και μας πείθει η εικόνα τους για να πάμε στο G/G σε αποδόσεις κοντά στο 1.80.

Μπρέντφορντ – Μπόρνμουθ (17:00)

Καλό χαρακτηρίζεται το ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα με 1-2-0 παίζοντας με Τότεναμ (2-2, εντός), Φούλαμ (0-3, εκτός) και Κρίσταλ Πάλας. Άξιζε περισσότερα στο εντός 1-1 με την Πάλας βάσει της εικόνας της δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης μετά το 75′. Στο League Cup παίζοντας με αλλαγές προκρίθηκε στα πέναλτι επί της Νιούπορτ. Δεν υπάρχουν σοβαρές απουσίες από τη στιγμή που γνωστή είναι αυτή του τιμωρημένου Τόνεϊ (33/20 πέρσι). Από την άλλη η Μπόρνμουθ, έπεσε με κάτω χέρια από την Τότεναμ (2-0), μετρώντας έναν βαθμό ξεκίνημα της σεζόν με τη Γουέστ Χαμ (1-1, εντός), ενώ εν συνεχεία έχασε με 3-1 από τη Λίβερπουλ. Μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε για το League Cup σε μία απαιτητική αναμέτρηση απέναντι στην Σουόνσι και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2. Με τις γνωστές απουσίες.

Προγνωστικό στοιχήματος: Βλέπεις τα αποτελέσματά τους και την εικόνα τους και διαπιστώνεις πως είναι ομάδες που σκοράρουν. Το Over 2,5 είναι καλή επιλογή στο 1,75 με 1.80.

Μπέρνλι – Τότεναμ (17:00)

Η Μπέρνλι έχει ξεκινήσει με δύο τριάρες από Σίτι (0-3) και Βίλα (1-3) εντός. Πήρε λίγο τα πάνω της με την πρόκριση στο League Cup επί της Φόρεστ, την οποία νίκησε με 1-0 στο Νότιγχαμ. Δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Μπεγέρ (1/0) και Εκνταλ (9/1 πέρσι). Από την επίθεση τιμωρημένος είναι ο Ζαρούρι (1/0) και τραυματίας ο Ομπαφέμι (12/2 πέρσι). Από την άλλη, η Τότεναμ ξεκίνησε με Χ στο Μπρέντφορντ (2-2) και έκανε το «2 στα 2» με Γιουνάιτεντ (2-0, εντός) και Μπόρνμουθ (0-2, εκτός), ωστόσο μέσα στην εβδομάδα χάθηκε ο στόχος του Λιγκ Καπ  αποκλείστηκε από τον 2ο γύρο στην έδρα της Φούλαμ. Στο 19’ έμεινε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ, αλλά κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 56’ της αναμέτρησης. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι τέλους και όλα κρίθηκαν στα πέναλτι όπου ηττήθηκε. Ερωτηματικό ο Ριτσάρλισον (Ε, 3/0), δεν επηρεάζουν οι άλλες απουσίες.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Τότεναμ φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι της νεοφώτιστης Μπέρνλι που ακόμα δεν το έχει βρει. Η απόδοση στο 2, όμως, δεν μας ικανοποιεί. Έχει κάποιο ενδιαφέρον το combo Χ2 και Over 2,5.

Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ (17:00)

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης:

Προγνωστικά Ιταλίας (2/9)

Προγνωστικά Ισπανίας (2/9)

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ (2/9)

Προγνωστικά Γερμανίας (2/9)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X