Με Μπράιτον εκτός ξεκινά η ΑΕΚ - Όλο το πρόγραμμα του ομίλου του Europa League

Με Μπράιτον εκτός ξεκινά η ΑΕΚ - Όλο το πρόγραμμα του ομίλου του Europa League
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει εκτός έδρας τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Europa League απέναντι στην Μπράιτον στις 21 Σεπτεμβρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την Μπράιτον στην Αγγλία ξεκινάει η ΑΕΚ τον όμιλο της στο Europa League!

Με τον κατά γενική ομολογία πιο δύσκολο αντίπαλο του ομίλου θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της η Ένωση του Ματίας Αλμέιδα.

Με Μπράιτον, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ!

Οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν στις 21 Σεπτεμβρίου την Μπράιτον εκτός έδρας στις 22:00. Να θυμίσουμε ότι τέσσερις μέρες πριν (σσ. 17 Σεπτεμβρίου) η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του πρωταθλήματος στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», ενώ τρεις μέρες μετά την ευρωπαϊκή μάχη με την Μπράιτον, η Ένωση θα κληθεί να αντιμετωπίσει στις 24 Σεπτεμβρίου τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας.

Τη δεύτερη αγωνιστική η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Άγιαξ εντός έδρας στις 5 Οκτωβρίου στις 19:45, ενώ στις 26 του ίδιου μήνα η νταμπλούχος Ελλάδας θα ταξιδέψει στη Μασσαλία, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ στις 19:45.

Τέταρτη και πέμπτη αγωνιστική η Ένωση θα δώσει δύο εντός έδρας ματς. Πιο συγκεκριμένα στις 9 Νοεμβρίου θα κοντραριστεί με την Μαρσέιγ στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» στις 22:00, ενώ στις 30 του ίδιου μήνα θα φιλοξενήσει στην Νέα Φιλαδέλφεια την Μπράιτον στις 19:45. Ο Δικέφαλος θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League στις 14 Δεκεμβρίου απέναντι στον Άγιαξ στο Άμστερνταμ στις 22:00.

Καταλαβαίνει κάποιος ότι με πρώτο και τελευταίο παιχνίδι εκτός έδρας, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Έπειτα από συνεννοήσεις μεταξύ όλων των αρμόδιων φορέων και των ομάδων, αποφασίστηκε ότι όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν Πέμπτη, όπως είναι προγραμματισμένο. Παράλληλα έχει τεράστια σημασία πως η UEFA αποφάσισε ότι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δεν θα παίζουν ποτέ την ίδια αγωνιστική εντός έδρας!

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα της ΑΕΚ:

  • 1η αγωνιστική 21/9 Μπράιτον – ΑΕΚ (22:00)
  • 2η αγωνιστική 5/10 ΑΕΚ – Άγιαξ (19:45)
  • 3η αγωνιστική 26/10 Μαρσέιγ – ΑΕΚ (19:45)
  • 4η αγωνιστική 9/11 ΑΕΚ – Μαρσέιγ (22:00)
  • 5η αγωνιστική 30/11 ΑΕΚ – Μπράιτον (19:45)
  • 6η αγωνιστική 14/12 Άγιαξ – ΑΕΚ (22:00)

 

 

Με Μπράιτον εκτός ξεκινά η ΑΕΚ - Όλο το πρόγραμμα του ομίλου του Europa League

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X