Σοφιάν Άμπραμπατ: «Πλέον εκπροσωπώ την ομάδα των ονείρων μου»

Σοφιάν Άμπραμπατ: «Πλέον εκπροσωπώ την ομάδα των ονείρων μου»
Photo Credits: INTIME

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σοφιάν Άμραμπατ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μεγάλη τιμή να γίνω παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έπρεπε να κάνω υπομονή για αυτή τη στιγμή, αλλά είμαι κάποιος που πάντα ακούει την καρδιά του και τώρα εκπροσωπώ το κλαμπ των ονείρων μου.

Είμαι παίκτης που παίζει με πάθος. Θέλω να φέρω αυτή την ενέργεια στην ομάδα και θα δώσω τα πάντα σε κάθε ενέργεια που κάνω για να πετύχουμε τους στόχους μας ως ομάδα.

Ξέρω ακριβώς πώς αρέσει να δουλεύει στον Έρικ τεν Χαγκ και τι χρειάζεται από τους παίκτες του. Έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξή μου ως ποδοσφαιριστής.

Ξέρω ότι θα με βοηθήσει να αναδείξω το καλύτερο από τις δυνατότητές μου, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να είναι επιτυχημένη αυτή τη σεζόν».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X