Άιντραχτ: «Είμαστε από τα φαβορί - Ανυπομονούμε για τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ»

Άιντραχτ: «Είμαστε από τα φαβορί - Ανυπομονούμε για τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ»
Photo Credits: INTIME

Για την κλήρωση της Άιντραχτ που την φέρνει στο δρόμο του ΠΑΟΚ, της Αμπερντίν και της Ελσίνκι μίλησε ο Φίλιπ Ρέσκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την κλήρωση της Άιντραχτ που την φέρνει στο δρόμο του ΠΑΟΚ, της Αμπερντίν και της Ελσίνκι μίλησε ο Φίλιπ Ρέσκε, μέλος του ΔΣ της γερμανικής ομάδας.

Πιο αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Πιστεύω ότι ειναι μια… εξωτική κλήρωση για εμάς με ενδιαφέρουσες ομάδες. Φυσικά ξεχωρίζει ο ΠΑΟΚ και η Αμπερντίν. Έχουμε παίξει μαζί, ειδικά με τον ΠΑΟΚ πριν από πολύ καιρό. Αντιμετωπίσαμε τον ΠΑΟΚ την σεζόν 1981-82, η Θεσσαλονίκη είναι μια πανέμορφη πόλη και ανυπομονούμε για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

Η Ελσίνκι είναι μια ομάδα που δεν γνωρίζω αλλά σίγουρα έχει την δική της παράδοση στην Ευρώπη. Θα είναι ενδιαφέροντα παιχνίδια όπως και να’χει Πρώτα από όλα, είμαστε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης και αυτό φαίνεται από την βαθμολογία, οπότε έχουμε στόχο να κατακτήσουμε τον τίτλο. Η στρατηγική μας παραμένει ίδια όπως πριν από 3-4 χρόνια. Έχουμε έναν νέο προπονητή, με αρκετούς νέους παίκτες και χρειάζεται μια προσαρμογή. Είναι μια πρόκληση για εμάς αυτός ο όμιλος και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσουν οι αναμετρήσεις».

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X