Βόμβα στο αυτοκίνητο διαιτητή στην Κύπρο!

Βόμβα στο αυτοκίνητο διαιτητή στην Κύπρο!
Photo Credits: INTIME

Ακόμα μία επίθεση εναντίον διαιτητή σημειώθηκε στην Κύπρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θύμα αυτή τη φορά έπεσε ο Κυριάκος Αθανασίου, τελευταίος αγώνας του οποίου ήταν το ΑΕ Λεμεσού-ΑΕ Ζακακίου 4-3, την περασμένη αγωνιστική (27/8).

Το χτύπημα έγινε στη Λεμεσό, όταν στις 3:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, άγνωστοι τοποθέτησαν βόμβα το αυτοκίνητό του διαιτητή.

To περιστατικό καταδίκασε η Κυπριακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία: 

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε όχημα ιδιοκτησίας του διαιτητή Κυριάκου Αθανασίου και εκφράζει την συμπαράσταση της προς τον ίδιο και την οικογένεια του.

Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για το συμβάν, αφού, τέτοιες ενέργειες, πλήττουν στην ολότητα τους το οικοδόμημα του Κυπριακού Ποδοσφαίρου και δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας σε βάρος της Κυπριακής Διαιτησίας.

Ευελπιστούμε πως, μέσα από τις ενέργειες και έρευνες στις οποίες θα προβεί η αστυνομία, ο δράστης ή οι δράστες θα εντοπιστούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X