Τινάζει την μπάνκα για τον Σαλάχ η Αλ Ιτιχάντ - Προσφέρει στην Λίβερπουλ 150 εκατομμύρια!

Τινάζει την μπάνκα για τον Σαλάχ η Αλ Ιτιχάντ - Προσφέρει στην Λίβερπουλ 150 εκατομμύρια!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Σαουδάραβες είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό στρώνοντας χαλί εκατομμυρίων στην Λίβερπουλ.

Οι ιθύνοντες της Αλ Ιτιχάντ δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια για τον Μο Σαλάχ, παρά την σθεναρή αντίδραση των «Reds», ανεβάζοντας για ακόμη μια φορά το ποσό που προσφέρουν.

Σύμφωνα με την «Telegraph», οι Σαουδάραβες προσφέρουν πλέον στην Λίβερπουλ το αστρονομικό ποσό των 150 εκατ. λιρών προκειμένου να κάμψουν την αντίστασή της για τον Σαλάχ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ασκήσει βέτο για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό, ωστόσο η νέα προσφορά της Αλ Ιτιχάντ, αλλάζει τα δεδομένα, έχοντας πείσει τον 31χρονο ποδοσφαιριστή για την μετακόμισή του στην Σαουδική Αραβία.

Η Αλ Ιτιχάντ άλλωστε προσφέρει ένα παχυλό συμβόλαιο στον Σαλάχ, με την πίεση στην Λίβερπουλ να αυξάνεται, ενώ απομένει λιγότερο από ένα 24ωρο για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X