Η κριτική των 16 παικτών της ΑΕΚ στην ρεβάνς με την Αντβέρπ

Ανατριχίλα: Ο ύμνος του Champions League και το σεντόνι ξανά μετά από χρόνια στη Νέα Φιλαδέλφεια για την ΑΕΚάρα! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με τους Βέλγους στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ το πάλεψε πολύ και μέχρι τέλους, αλλά πλήρωσε τα λάθη που έκανε και αποκλείστηκε από την Αντβέρπ. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι της ρεβάνς με τους Βέλγους στη Νέα Φιλαδέλφεια

 Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Δεν είχε πολλή δουλειά μέσα στο ματς και δεν είχε και πολλές φάσεις για να διαχειριστεί. Στα γκολ που δέχθηκε, δεν υπήρχαν και πολλά περιθώρια για να βγάλει κάποια αντίδραση διαφορετική.

Λάζαρος Ρότα: Ήταν ένα παιχνίδι που μέχρι να βάλει το γκολ η Αντβέρπ, ήταν από τους καλύτερους παίκτες. Σωστός ανασταλτικά και επιδραστικός με τα ανεβάσματά του. Όμως η αλήθεια είναι κάνει καθοριστικό λάθος στην φάση που πετυχαίνει η Αντβέρπ το πρώτο γκολ και μάλιστα από πλάγιο.

Ντομαγκόι Βίντα: Σταθερός ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός, έδωσε πολλές μάχες με τον Γιάνσεν. Αυτόν τον είχε αναλάβει και τις περισσότερες απ’ αυτές τις μάχες, τις κέρδισε. Έπαιρνε σωστές θέσεις και ήταν και σωστός με την μπάλα στα πόδια του. Στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε μόνο κάποια λάθη κούρασης.

Αρόλντ Μουκουντί: Είχε πάρει ένα σύνθετο ρόλο στην ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, είχε εντολή να ανεβαίνει πολύ ψηλά για να πρεσάρει, ακόμα και την πρώτη πάσα των Βέλγων. Το έκανε σωστά αλλά ξόδεψε και πολλές δυνάμεις. Και ειδικά όπως έγινε το ματς από το 70’ και μετά, αυτό κόστισε στο παιχνίδι του.

Εχσάν Χατζισαφί: Δεν έκανε καλό παιχνίδι ο Ιρανός ακραίος μπακ. Ούτε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ούτε και στο δεύτερο, κατάφερε να βγάλει καλές συνεργασίες στα ανεβάσματα από την πλευρά του. Ενώ περισσότερες από μια φορές βρέθηκε σε θέση βολής αλλά τελείωσε φάσεις με πολύ άτσαλο τρόπο.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Δεν ξεκίνησε καλά στο ματς και έχασε κάποιες φάσεις. Όμως από το 15ο λεπτό και μετά, ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ. Και σ’ αυτά που έκανε στην ανασταλτική λειτουργία και με τα κλεψίματα της μπάλας. Ενώ τις περισσότερες φορές είχε και σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια.

Ορμπελίν Πινέδα: Έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Πολύ κινητικός, με πολλές πρωτοβουλίες και με κάποιες εξαιρετικές εμπνεύσεις. Κουράστηκε σχετικά νωρίς μέσα στο παιχνίδι. Και από δικό του λάθος ξεκίνησε η φάση που η Αντβέρπ πέτυχε το 2-1 και τελείωσε την πρόκριση.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Έπαιξε και αυτός σε δυο διαφορετικές θέσεις. Πρώτα πίσω από τον φορ και μετά στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Πήρε μπάλες πάνω του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε να βγάλει φάσεις, αλλά δεν του βγήκαν οι τελικές συνεργασίες.

Νορντίν Άμραμπατ: Έδωσε μάχες από την πλευρά του, αλλά δεν είχε αποτελεσματικότητα, στις συνεργασίες του με του συμπαίκτες του. Και όσο περνούσε η ώρα, έδειχνε να ξεμένει και από σωστές επιλογές και από καθαρό μυαλό. Εξ ου και η αλλαγή.

Στίβεν Τσούμπερ: Ξεκίνησε από το αριστερό άκρο της επίθεσης. Και στην συνέχεια πήγε στην θέση πίσω από τον φορ. Έτρεξε πολύ, πίεση πολύ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε κάποιες σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια. Γενικώς βοήθησε αρκετά και περισσότερο ο λόγος που βγήκε ήταν για φρεσκάρισμα της επίθεσης.

Έκι Πόνσε: Ξεκίνησε πολύ δυνατά και με πολύ πάθος. Πρέσαρε πολύ καλά στην αντίπαλη άμυνα. Ενώ βρέθηκε στην μεγαλύτερη φάση της ΑΕΚ, που έπιασε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως και όσο περνούσε η ώρα, έβγαινε εκτός παιχνιδιού.

Σέρχιο Αραούχο: Πήγε να κάνει, ότι έκανε με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Έβαλε το γκολ που έψαχνε η ΑΕΚ σ’ όλο το ματς, στο 90ο λεπτό. Και γενικώς από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο το πάλεψε πολύ και προσπάθησε.

Νίκλας Ελίασον: Μπήκε για να δώσει φρέσκα πόδια και καλές πρωτοβουλίες από την δεξιά πλευρά. Ωστόσο τα γεμίσματα που έκανε δεν ήταν καλά. Και γενικώς περίμενε πολλά περισσότερα ο Αλμέιδα από την ταχύτητα και την τεχνική του για να ανοίξει την άμυνα των Βέλγων από τα άκρα.

Πέτρος Μάνταλος: Από την στιγμή που μπήκε, ζήτησε και πήρε μπάλες στα πόδια του. Προσπάθησε να μοιράσει σωστά και γρήγορα το παιχνίδι. Δεν του βγήκαν όμως τα περισσότερα απ’ οσα δοκίμασε.

Γενς Γιόνσον: Ο Δανός προσπάθησε να ισορροπήσει ανάμεσα στην ανασταλτική λειτουργία και την δημιουργία στο παιχνίδι. Είχε σωστές επιλογές από την στιγμή που μπήκε, αλλά δεν του βγήκαν οι περισσότερες συνεργασίες.

Ροντόλφο Πισάρο: Πήρε και αυτός κάποιες μπάλες στα πόδια του, επιχείρησε να πάει σε προσωπικές ενέργειες, αλλά έπεσε και αυτός πάνω στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X