Κουμεντάκης: «Δεν περιορίσαμε τα λάθη και μας στοίχισε»

Κουμεντάκης: «Δεν περιορίσαμε τα λάθη και μας στοίχισε»

Για την ήττα της Εθνικής από το Ισραήλ στην πρεμιέρα του Eurovolley μίλησε ο έμπειρος ακραίος, Ραφαήλ Κουμεντάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το… αριστερό ξεκίνησε η Εθνική μας ομάδα τις υποχρεώσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε από το Ισραήλ με 3-2 σετ.

Ο έμπειρος ακραίος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης και στάθηκε στον περιορισμό των λαθών που δεν έκανε η Ελλάδα και της στοίχησε, τονίζοντας πως στα επόμενα παιχνίδια το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα έχει καλύτερη εικόνα.

«Κάθε πόντος, κάθε φάση μετράει. Γνωρίζουμε όλοι ότι σε μία πρεμιέρα κόντρα στον γηπεδούχο πρέπει να περιορίσεις τα λάθη και εμείς δεν το κάναμε και μας στοίχισε. Ξεκινήσαμε με ήττα αλλά ο δρόμος είναι μακρύς και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια. Το Ισραήλ έπαιζε ελεύθερα και εμείς είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα. Στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι. Το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας το ματς αυτό αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά και το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας παίκτης.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X