Ο Γιακίν είχε... χαλασμένη τηλεόραση στα ματς της ΑΕΚ με τη Ντιναμό: Δεν κάλεσε τον Τσούμπερ στην αποστολή της Ελβετίας (ΦΩΤΟ)

Ο Γιακίν είχε... χαλασμένη τηλεόραση στα ματς της ΑΕΚ με τη Ντιναμό: Δεν κάλεσε τον Τσούμπερ στην αποστολή της Ελβετίας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Χωρίς τον Τσούμπερ η αποστολή της Ελβετίας για τα προκριματικά του Euro 2024 παρά τις σούπερ εμφανίσεις του με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O άσος της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ δεν κλήθηκε από τον τεχνικό της Ελβετίας, Μουράτ Γιακίν για τα ματς των προκριματικών του Euro 2024

Και, όμως, ο τεχνικός της Ελβετίας, Μουράτ Γιακίν δεν κάλεσε τον άσο της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ για τα προκριματικά του Euro 2024.

O Μουράτ Γιακίν ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής Ελβετίας για τα προσεχή ματς με Κόσοβο και Ανδόρα για τα προκριματικά του Euro 2024, όμως σ’ αυτή δεν βρίσκεται ο Στίβεν Τσούμπερ παρά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και στα δύο ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Μάλιστα, ο Τσούμπερ ήταν ο παίκτης που με εκπληκτικό γκολ ισοφάρισε για την ΑΕΚ, προτού ο Γαλανόπουλος στο 90′ γράψει το τελικό 2-1.

Να θυμίσουμε πως ο Τσούμπερ είχε μπει στις προηγούμενες κλήσεις και μάλιστα είχε αγωνιστεί στις 16 Ιουνίου για 29 λεπτά απέναντι στη Ανδόρα.

Δείτε την αποστολή των Ελβετών:

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X