Εύκολη νίκη- πρόκριση για τη Γεωργία

Εύκολη νίκη- πρόκριση για τη Γεωργία
Photo Credits: INTIME

Δίχως να συναντήσει προβλήματα, η Γεωργία επικράτησε εύκολα της Βενεζουέλας με 70-59, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τους «16»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τη νίκη τους αυτοί οι Γεωργιανοί (2-1) εξασφάλισαν την παρουσία τους στο Group K, όπου βρίσκονται ήδη η Γερμανία (3-0) και η Αυστραλία (2-1), ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εκεί θα βρεθεί και η Σλοβενία. Στον νέο όμιλο η Γεωργία θα παίξει με Γερμανία και Αυστραλία και θέλει να κάνει το 2/2 για να περάσει στα προημιτελικά.

Στο παιχνίδι, πέραν του Σενγκέλια, για τους νικητές ο Γκόγκα Μπιτάτζε έφτασε σε νταμπλ-νταμπλ με 11 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ το ίδιο πέτυχε για τη Βενεζουέλα ο Νέστορ Κολμενάρες με 16 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Με οδηγό τον Σενγκέλια από την αρχή

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά (8-8), η Γεωργία πάτησε γκάζι και με οδηγό τον Σενγκέλια ξέφυγε με 21-10, με τον άσο της Βίρτους να σκοράρει τους μισούς πόντους (12) της ομάδας του στην πρώτη περίοδο (24-19).

Παρά το γεγονός πως η Βενεζουέλα ήθελε να μείνει κοντά στο σκορ, δεν τα κατάφερε. Με πλουραλισμό στο παιχνίδι της η ομάδα του Ηλία Ζούρου έστειλε τη διαφορά ξανά σε διψήφιο αριθμό (40-21) χάρη σε σερί 13-0 και μάλιστα χωρίς την παρουσία του Σενγκέλια σε αυτό το διάστημα, με το ημίχρονο να λήγει στο 42-23.

Καμία ανησυχία για τη Γεωργία

Η πορεία του αγώνα ήταν προδιαγεγραμμένη και η Γεωργία ουσιαστικά επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της. Με καλάθι του Σανάτζε άνοιξε κι άλλο την απόσταση (50-27), με τους Nοτιοαμερικάνους να μειώνουν σε 57-42 (28′), λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, παίρνοντας ώθηση από τα τρίποντα του Ζαμόρα και του Ματεράν.

Η Γεωργία είχε χαλαρώσει, (ενόψει και της συνέχειας), όμως η Βενεζουέλα δεν μπορούσε να απειλήσει. Η διαφορά έμενε σταθερά σε διψήφια επίπεδα, με τον Ματεράν πάντως να γράφει το 64-50 (37′) και να αναγκάζει τον Ηλία Ζούρο σε τάιμ άουτ. Ωστόσο, τίποτα δεν άλλαξε στο παιχνίδι, με τη Γεωργία να φτάνει εύκολα στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 24-19, 42-23, 59-44, 70-59

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X