Αλμέιδα: «Στο Μεξικό έμαθα να είμαι συνεπής με λόγια και πράξεις» (VIDEO)

Αλμέιδα: «Στο Μεξικό έμαθα να είμαι συνεπής με λόγια και πράξεις» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε σε μεξικανικό δίκτυο για την αποψινή ρεβάνς με την Αντβέρπ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ρεβάνς της ΑΕΚ με την Αντβέρπ παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον στο Μεξικό με τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας να βρίσκεται στην Ελλάδα για να καλύψει το ματς.

Οι Μεξικανοί ήρθαν στη χώρα μας για να δουν την ΑΕΚ των Αλμέιδα, Πινέδα και Πισάρο να ανατρέπει το 1-0 της Αμβέρσας και να περνάει στη φάση των ομίλων του Champions League.

O Ματίας Αλμέιδα μίλησε στους Μεξικανούς και είχε μόνο καλά λόγια να πει γι’ αυτούς και όσο τους έχει ζήσει.

«Στο Μεξικό έμαθα να είμαι συνεπής με λόγια και πράξεις. Αυτό μου το δίδαξε ο (Χόρχε) Βεργκάρα και νομίζω ότι το έμαθα», είπε ο Ματίας πριν το ματς με την Αντβέρπ στο Μεξικό και πρόσθεσε: «Όταν πήγα στην Αμερική πήρα Μεξικανούς ποδοσφαιριστές. Με την πρώτη ευκαιρία που ήρθα στην Ευρώπη έφερα Μεξικανούς. Έχω μία εξαιρετική σχέση με την ομάδα που προπόνησα στο Μεξικό. Με τα αγόρια της Τσίβας. Στείλτε τους την αγάπη μου σε όλους. Κάποτε είχα δηλώσει ότι πιστεύω στον Μεξικάνο ποδοσφαιριστή και τα γεγονότα το δείχνουν».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X