ΑΕΚάρα έτοιμη για τα αστέρια του Champions League! (22:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚάρα έτοιμη για τα αστέρια του Champions League! (22:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚάρα είναι έτοιμη στο «καμίνι» της Νέας Φιλαδέλφειας να «πατήσει» την Αντβέρπ και να επιστρέψει μετά από 5 χρόνια στους ομίλους του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ραντεβού με τα… αστέρια έχει απόψε (22:00, Cosmote Sport 2, MEGA, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, LIVE μετάδοση από το AEK game) η ΑΕΚ που υποδέχεται στο «καμίνι» της Νέας Φιλαδέλφειας, στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» την Αντβέρπ με μόνο στόχο την ανατροπή του εις βάρος της 1-0 και την πρόκριση στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League, για πρώτη φορά μετά το 2018 και για 6η συνολικά στην ιστορία της!

Στην Αμβέρσα οι Βέλγοι έφτασαν στη νίκη χάρη στο τέρμα του αρχισκόρερ τους, Γιάνσεν, στο 16′, ενώ από το 51′ αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο λόγω απευθείας κόκκινης στον Μπατάιγ. Ωστόσο, το τελικό σκορ αδικεί την ΑΕΚ.

Η Ένωση ήταν εμφανώς ανώτερη παρά τις εμφανείς αμυντικές αδυναμίες, είχε τις ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ δέχθηκε το γκολ σε μια στιγμή αδράνειας και έλλειψης συγκέντρωσης.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα, ο Ματίας Αλμέιδα τόνισε ότι η ομάδα του δεν πρέπει να μπει απεγνωσμένα για ένα τέρμα αλλά και να προσέξει τις αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων. Επίσης, σχολίασε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της «Ένωσης» στην εντός έδρας γκέλα της (1-1) με τον Πανσερραϊκό, στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας πως το σύνολό του πρέπει να συνεχίζει να παίζει καλά και πως θα έρθει η στιγμή που θα μπαίνουν τα γκολ. Από την άλλη, οι Βέλγοι έρχονται ξεκούραστοι, καθώς αναβλήθηκε το ντέρμπι τους με τη Γάνδη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λιβάι Γκαρσία -που αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο ματς- έσπασε όλα τα… κοντέρ, έσφιξε τα δόντια και στην τελευταία προπόνηση του «δικεφάλου», την Τρίτη (29/8), ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα. Έτσι, έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του και μπήκε στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή, εάν και φαντάζει δύσκολο να ξεκινήσει βασικός. Επίσης, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έχει στα πόδια του δύο προπονήσεις έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον κράτησαν εκτός και έτσι διεκδικεί εκ νέου θέση βασικού. Δεν υπολογίζεται προφανώς ο μακροχρόνια τραυματίας Πάολο Φερνάντες, καθώς και οι παίκτες που δεν βρίσκονται στη λίστα, όπως ο Τομ Φαν Βέερτ, ενώ επιστρέφουν όσοι πήραν ανάσες κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, τα πράγματα φαίνεται να είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα.

Ο Στάνκοβιτς, από τη στιγμή που νιώθει 100%, θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα ξεκινήσουν Βίντα-Μουκουντί, με τους Ρότα και Χατζισαφί στις δύο πλευρές. Όσο για τον άξονα η λογική λέει Σιμάνσκι-Πινέδα με δεδομένο πως ο Γιόνσον δεν πήρε ανάσες στο ματς με τις Σέρρες, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε και τον Πολωνό με τον Δανό και τον Πινέδα είτε αριστερά, είτε εκτός αφού δεν έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν. Στα «φτερά» προβάδισμα φαίνεται να έχουν οι Άμραμπατ και Γκατσίνοβιτς, ενώ στην επίθεση όλα δείχνουν ότι ο Τσούμπερ θα είναι σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον φορ, τον Πόνσε.

Το πλάνο της Αντβέρπ

Σε ό,τι αφορά στην Αντβέρπ του Μαρκ Φαν Μπόμελ, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μπατάιγ, ο οποίος όμως ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή για ψυχολογικούς λόγους, καθώς και τον, αναπληρωματικό φέτος, Σκοτ που διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στο Αννόβερο.

Η πιθανή 11άδα της Αντβέρπ απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια: Μπουτέζ, Ντε Λατ, Αλντερβάιρελντ, Κουλιμπαλί, Βάινς, Μπαλίκουισα, Εκέλενκαμπ, Κεϊτά, Φερμίρεν, Οντρέικα, Γιάνσεν.

Οι διαιτητές του ΑΕΚ – Αντβέρπ

  • Διαιτητής: Χιλ Μανθάνο (Ισπανία)
  • Α’ Βοηθός: Ντιέγκο Μπαρμπέρο (Ισπανία)
  • B’ Βοηθός: Άνχελ Νεβάδο (Ισπανία)
  • 4ος διαιτητής: Πάμπλο Γκονδάλεθ Φουέρτες (Ισπανία)
  • VAR: Ντελ Θέρο Γκράντε (Ισπανία)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X