«Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τον Τζορτζ Μπάλντοκ από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, γίνονται συζητήσεις» - Πώς σχολιάζει η Ένωση

«Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τον Τζορτζ Μπάλντοκ από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, γίνονται συζητήσεις» - Πώς σχολιάζει η Ένωση
Photo Credits: INTIME

Συζητήσεις της ΑΕΚ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του διεθνούς μπακ, Τζορζ Μπάλντοκ αποκαλύπτει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συζητήσεις της ΑΕΚ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Τζόρτζ Μπάλντοκ αποκαλύπτει σε tweet του ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος, «η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τον Τζορτζ Μπάλντοκ από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, γίνονται συζητήσεις».

Και εν συνεχεία επισημαίνει ότι «Ο σύλλογος πιέζει περιμένοντας εξελίξεις ση Σέφιλντ Γιουνάιτεντ».

Δείτε το tweet:

Ο Μπάλντοκ είναι ακραίος δεξιός μπακ και ενίοτε χαφ. Είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου του 1993 και έχει αγωνιστεί εκτός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στις Όξφορντ, Τάμγουορθ, Νορθάμπτον και Μίλτον Κέινς Ντονς.

Με τη Σέφιλντ από το 2017 μετρά συνολικά 208 συμμετοχές και έξι γκολ, ενώ φέτος έχει δύο συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ. Πέρσι έπαιξε σε 40 ματς έχοντας και ένα γκολ. Επίσης να σημειωθεί πως μετρά και 9 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα.

Η θέση της ΑΕΚ για την ανάρτηση του Ρομάνο για τον Μπάλντοκ

Η ΑΕΚ τοποθετήθηκε στο tweet του Ρομάνο περί επαφών της με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον Μπάλντοκ.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, ανέφερε ότι «δεν υπάρχει κάτι, αυτονόητα μόνο το ματς μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή». Πράγμα λογικό και αναμενόμενο με δεδομένο πως ο μεγάλος στόχος της Ένωσης είναι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X